Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Boya Ustası Mısın? Ustamgeliyor’a Kaydol Gelen İş İmkanlarını Kaçırma!

Boya ustası mısın? Bu mesleğe yıllarını verenlerden biri de sensen, Türkiye çapında tüm iş imkanlarından haberdar olmak için ustamgeliyor’a kaydol!

Ustamgeliyor.com sitesine ÜCRETSİZ şekilde yapacağın usta kaydı sayesinde ister tüm Türkiye ister yalnızca belirlediğin il ve ilçelerden gelen boya badana işlerinden faydalan, iş bulma sorunundan kurtul!

Ustamgeliyor nedir?

Ustamgeliyor.com sitesi devlet onaylı olup yüzlerce hizmet sektörünü bünyesinde bulunduran ve bu sayede hatırı sayılır derecede büyük bir iş istihdamı sağlayan resmi bir internet sitesidir.

Boya badanadan nakliyata, tesisattan mantolamaya kadar aklınıza gelebilecek birçok sektörde hizmet veren ustaların, web sitemize herhangi bir ÜCRETSİZ ödemeden kayıt dolması halinde, tercih ettikleri hizmet sektöründe gelen tüm işlerden haberdar edilerek diledikleri işlere fiyat teklifi sunmaları sağlanmaktadır. Sunulan fiyat teklifi sayesinde usta, müşteri ile anlaştığı takdirde işi almaktadır.

Sahip olunan iş imkanlarından herhangi bir komisyon talep etmeyerek yalnızca istenilen işe verilen fiyat teklifinde oldukça cüzi bir miktarı ödeyecek olan usta, büyük paralar kazandığı bir işten oldukça küçük bir miktar fiyat teklifi ödeyerek her halükarda kar etmektedir.

Ustamgeliyor’ boya ustası olursam faydası ne olur?

Ustamgeliyor.com sitesinde yer alan her ustanın kendine ait bir profili bulunmaktadır. İster firma ister usta olarak yaptığınız kaydınız sayesinde sistemde yer alan profiliniz, firmanızın/şahsınızın reklamı hükmündedir.

Günlük trafiğinin binlerce olduğu web sitemizde, boya sektöründe hizmet almak isteyen kişiler sistemde yer alan profilinizi incelemesi, sahip olduğunuz referansları, yapmış olduğunuz işlerin sonucunda müşterilerinizden aldığınız olumlu yorumları ve işinizle ilgili profilinize yerleştirmiş olduğunuz daha birçok hizmeti sunmuş olursunuz.

Bu durum eğer bir firma olarak kaydınız bulunuyorsa firmanıza, eğer şahsi olarak kaydınız bulunuyorsa da şahsınıza oldukça fayda sağlamaktadır.

Yüksek meblağlar ödeyerek yaptıracağınız reklamınızı küçük bir meblağ bile ödemeden yapan web sitemiz sayesinde birçok ustamızda olduğu gibi sizde de işinizi büyütme imkanını ayağınıza kadar sunmaktadır.

Ustamgeliyor.com sitesine boya ustası olarak kayıt yaptırmanızın en büyük yararlarından bir diğeri ise; işsiz kalma olasılığının olmamasıdır. Kayıt olduktan en geç 24 saat içinde gelen boya işlerinden istediğinize fiyat teklifi vererek işinizi kolaylıkla yapabilme imkanına sahip olursunuz.

Üstelik web sitemizden almış olduğunuz işlerden hiçbirinde, sisteme komisyon ödemenize gerek yoktur. Alacağınız milyarlık işlerden kazandığınız paraya ortak olamayan ustamgeliyor.com sitesi, yalnızca 5-10 TL’lik  fiyat teklifi ücreti almaktadır.

Benzer Konular

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler