Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Böcek ilaçlama ve çeşitleri

Yaz aylarında ortaya çıkan ve yaşam alanlarına girerek huzursuz eden böcek ve haşereleri yok etmenin yolları bu yazıda.

Yaz aylarında ortaya çıkan böcek ve haşere çeşitleri yaşam alanlarına girerek insanları huzursuz eder. Özellikle üreme dönemlerinde ve tek tük dışında fazla olmaları kişilerin mekanı ilaçlatma mecburiyetlerini doğurur.

Böcek Temizliği.jpg

Genellikle sıcak aylarda ofis, ev, apartman gibi yaşam alanlarında karşımıza çıkan haşereler insanları oldukça rahatsız eder. Bu tarz böcek sorunları doğru böcek ilaçlama şirketi ile kolayca çözülebilirken yanlış yöntemlerle istenilen sonuçlar alınmamaktadır.

Böcek İlaçlama Yöntemleri.jpg

Çoğunlukla yaz başlangıçlarında karşımıza çıkan bu rahatsız edici haşereler, önlem alınmadığı takdire çoğalarak temizlenmesi çok daha uzun süren sonuçlara yol açabilmektedir. Haşere ile mücadele yöntemleri kendi içinde üç kısma ayrılmaktadır. Haşere yok etme yöntemi için kullanılan bu üç ilaçlama yöntemi şöyledir; kokulu ilaçlama yöntemi, kokusuz ilaçlama yöntemi, jel ilaçlama yöntemidir.

böcek ilaçlama ustamgeliyor.jpg

Bu tarz ilaçların etki ettiği türlerin başında, bit, pire, sinek, fare gibi haşereler gelmektedir. İlaçlama yaptırmaya karar verdiğinizde ilaçlatılacak alan için seçeceğiniz ilaçlama firması oldukça önemlidir.

Böcek Temizleme.jpg


Kokusuz ilaçlama

Kokusuz olarak uygulanan ilaçlama türü, diğer ilaçlamalarda olduğu gibi ortamın terk edilmesi, işlemden sonra uzun bir müddet havalandırılması ve temizlenmesini gerektirmeyen bir yöntemdir. Ofisi veya evinize uygulattığınız kokusuz ilaçlama yöntemi ile ortamda bulunmanızın hiçbir sakıncası bulunmamaktadır.

Haşera Kontrol.jpg

Kokusuz ilaçlamada yapmanız gereken yalnızca besinlerin açıkta bırakmamaktır. Üzeri kapalı olan gıdalar hiçbir zarar görmez ve gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Mekân ve haşere türüne göre işinde usta bir ekibin ilaçlanacak mekân için hangi ilacın kullanılması gerektiğini bilmesi ve ilaçlama esnasında ve sonrası da neler yapmanız gerektiğini söylemesi çok daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

böcek ilaçlama.jpg

Sıhhatiniz ve huzurunuz için ertelenmemesi gereken böcek ilaçlatma ile yalnızca ev değil ofis, şirket, holding, okul, hastane, kreş, eczane ve özellikle de gıda işletmelerinin her bahar ayında düzenli olarak uygulatması gereken bir işlemdir.

Böcek ve haşera temizliği.jpg

Profesyonel ekip tarafından ilk önce ilaçlanacak bölgede keşif yapılarak neyin nerelerde türediği ve çoğaldığı anlaşılır. Daha sonra ikinci adım olarak problemin ana kaynağına inilerek sorun ile nasıl mücadele edilmesi gerektiği incelenir. Bir ve ikinci adımlarda analizi yapılan mekân ve haşerenin çoğalması ve tamamen yok olması için en uygun ilaç seçilir ve mekân temizlenir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler