Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Baştan aşağı mutfak tadilatı

Mutfak tadilatı yaparken mutfağınızın her köşesinin birbiriyle uyum içerisinde olmasına özen gösterin.

Mutfağınıza tadilat mı yaptırmak istiyorsunuz? Sorunuzun cevabı 'Evet!' ise doğru yerdesiniz. Mutfak tadilatı hakkında verdiğimiz bilgiler sonrasında ilk işiniz mutfak tadilatınız için kendinize bir usta aramak olacaktır.

mutfak dolapları ustamgeliyor.jpg

Mutfağınızın tadilata ihtiyacı varsa, öncelikle nereyi düzeltmek ve yenilemek istediğinize karar vermeniz gerekir. Bir sonraki işiniz ise bu yapmak istediğiniz işleri bir kağıda not edip unutmamanızı sağlamak olmalıdır.Tamirat tadilat işine öncelikle dolaplarınızdan başlayın. Dolaplarınız, mutfaklarınızı tanımlayan ve mutfağınızın gerçek bir mutfak olduğunu kanıtlayan parçalarınızdır. Dolaplarınızın şekli ve renkleri sizlerin tarzını yansıtmalıdır.

mutfak dekorasyonu.jpg

Günümüzde birçok dolap çeşidi bulunmaktadır. Geniş renk ve çeşit skalasıyla ev tadilatı yaptırmak isteyen kişilerin gözlerini kolaylıkla kamaştırmaktadır. Günümüzde çok fazla rövaşta olan rengin tonlamalarını aynı mekan içerisinde kullanmak da mutfağınıza modern bir hava katacaktır.

mutfak tadilatı.jpg


Mutfakta beyazı mutlaka kullanın

Mutfağınız ne renk olursa olsun muhakkak beyaz rengini bir bölümde kullanmalısınız çünkü beyaz rengi, her renge uyum sağlayarak mutfağınızda ahenk oluşumuna katkı sağlamaktadır.

mutfak dolapları.jpg

Tamirat tadilat işlerine devam ederken yapmanız gereken önemli şeylerden birisi de dolaplarınızın altında bulunun ve mutfağınızın önemli parçalarından biri olan fayanslarınızdır.

mutfak tezgahı.jpg

Tezgah ile dolap arasındaki fayanslarınızı renkli değil daha yumuşak ve sade renklerde kullanmanız görüntü olarak avantaj sağlayarak mutfağınızı daha sade, ferah ve şık bir hale getirecektir.

mutfak malzemeleri ustamgeliyor.jpg

Sade renkleri mutfağınızda tercih ediyorsanız, renkli eşyalar kullanmanız mutfağınızın daha ferah bir görünüme kavuşmasına yardımcı olacaktır. Renkli buzdolapları, sade renklerin hakim olduğu mutfağınıza renk katacak ve içinizi ferahlatacaktır.

  mutfak tadilatı ustamgeliyor.jpg

Mutfak tadilatı yaparken mutfağınızın her köşesinin birbiriyle uyum içerisinde olmasına özen göstermelisiniz. Parkeleriniz de aydınlatma ihtiyacınızı karşılayacak ve mutfağın bir nebze olsun daha aydınlık görünmesini sağlayacaktır. Aydınlık renkleri zemin döşemenizde kullandığınızda daha ferah ve aydınlık bir görüntüyle karşılaşacaksınız.

mutfak dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Tüm tadilat işleri bittiğinde, mutfağı tamamlayacak olan perdeler de yerini aldığında, mutfağınızın tadilatıyla ilgili tüm detaylar bitmiş olacaktır.

mutfak tezgahı ustamgeliyor.jpg

Perdelerinizde stor perde veya fon perde ve tül kullanabilirsiniz. Bu hususta dikkat etmeniz gereken şey tamamen mutfağınızın dekorasyonuyla bütünleşmesi gerektiğidir. Son kalan işlem ise ufak tefek aksesuarlarla kendinize ait özel bir alan oluşturmak. Unutmayın, mutfaklarınız siz kadınların en fazla vakit geçirdiği odanızdır ve tamamen sizi yansıtmalıdır.

Mutfak tadilatı için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.
 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler