Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyomda Kaçak Var!

Ustamgeliyor ile su tesisatçısı konusunda en profesyonel kişilere ulaşmak mümkündür.

Su Kaçağı Nedir?

Banyoların tesisatları özellikle belirli bir zamandan sonra sorun çıkarmaya başlar. Bunun en önemli nedeni kaliteli ürün kullanmadan yapılan tesisatlardır. Bu şekilde bir süre sonra tesisatta çürüme meydana gelir. Bu da su kaçağına neden olur.

Su Kaçağı Nasıl Anlaşılır?

Su tesisat kaçağı pek çok yoldan anlaşılır. Öncelikle suyun birikmesi banyoda nem oluşturur. Bu da bir süre sonra su kaçağı olan bölge duvarında ya da zemininde lekeler oluşturur. Banyodaki lekeler ve rutubet su kaçağının bir sonucudur. Ayrıca bu bölgelerde küflenmede görülür. Biriken sular küf ve koku yapar. Bu durumda banyodaki su kaçağının anlaşılmasını kolaylaştırır.

Banyodaki su kaçağının lekeler ve koku oluşması ancak ileri dönemlerde mümkün hale gelir. İlk zamanlarda su kaçağını tespit etmek için faturalar kullanılır. Su faturaların bir anda her zamankinden daha fazla gelmeye başlaması; su kaçağı olduğunu gösteren bir durumdur.

Su saatine bakılarak da su kaçağı olup olmadığı anlaşılır. Evdeki tüm su vanaları kapatılır. Daha sonra su saati kontrol edilir. Eğer tüm vanalar kapalı olduğu halde su saati dönmeye devam ediyorsa evde su kaçağı olduğu anlaşılır. Su kaçağı olduğu anlaşıldıktan sonra da hemen müdahale edilir.

Su Kaçağı Tamiri Nasıl Yapılır?

Su kaçağı anlaşıldıktan sonra asıl sorun tam olarak kaçağın yerini bulmaktır. Bu işlem için işinde son derece deneyimli tesisat ustalarından yardım alınır. Artık pek çok firma kamera sayesinde su kaçağının yerini tespit etmektedir. Eğer ki kaçak temiz su tesisatı içerisindeyse aynı gün çözülür. Bu sayede su kaçağından anında kurtulmak mümkün hale gelir. Sitemiz üzerinden size bu şekilde hizmet verecek firmaya ulaşmanız mümkündür.

Doğru firma seçerek su kaçağını hallettikten sonra tuvalet dekorasyon işlemine önem verebilirsiniz. Çünkü dekorasyondan önce su tesisatını kontrol etmek gerekir. Su tesisatına gerekli bakım ve onarım yapıldıktan sonra; işin dekorasyon kısmı ile ilgilenebilirsiniz. Bu sayede en iyi banyo ve tuvalet dekorasyonunu gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler