Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyo Yenileme Püf Noktaları

Ustamgeliyordan banyo yenileme püf noktalarını öğrenerek hem çok şık hem de kullanışlı bir banyoya sahip olabilirsiniz.

Banyo Yenileme

Banyo yenilemek küçük değişikliklerle olabileceği gibi, baştan sona yenileme de olabilir. Her halükarda dikkat etmeniz gereken şeyler vardır. Banyoda musluklar, giderler bulunması ve sürekli su ile muhatap olması nedeniyle en önemli şey zeminlerde su geçirmez bir yapı sağlamak olmalıdır. Günümüz teknolojisi ile bu artık oldukça kolay. Genellikle duvar ve zeminlerde seramik tercih edilse de zemin boyası da işinize yarayacaktır.

Banyonuzu kullanan kişiler düşünülerek herkese kolaylık sağlayacak, kullanışlı bir banyo tasarlayabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu

Banyonun sağlamlığı ve kullanışlılığı sağlandıktan sonra diğer husus ise dekorasyonudur. Banyolar genellikle rahatlamak için duşa girilen mekânlardır. Bu yüzden de rahatlatıcı bir dekorasyon ideal olacaktır. Beyaz ve açık renklerin tercih edildiği ferah bir banyo ya da mermer şıklığının gold detaylarla buluştuğu asil bir banyo tercih edebilirsiniz.

Banyo dekorasyonunda banyodaki temel eşyalar önem arz eder. Banyo dolapları, lavabo, duş kabini gibi temel eşyaları sade ve şık seçebilirsiniz. Banyoya hareket katmak içinse banyo tekstilde kullanılan paspas ya da havlular kullanılabilir. Banyo aksesuarında yakalayacağınız uyum da ortama sıcaklık katacaktır. Bu sayede sıkıldığınız zaman küçük ayrıntıları değiştirerek yeni bir banyoya sahip olmuş gibi hissedebilirsiniz.

banyo-tadilati-dekorasyonu-2.jpg

Banyo mobilyası

Banyo dolapları banyo dekorasyonu için çok önemlidir. Banyolarda genellikle beyaz ve açık renkler tercih edilebilir. Modern bir banyo istiyorsanız da siyah veya kırmızı gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Ancak renk patlaması yaratmak sizi dinlendirmek yerine yorabilir. Banyo dolaplarınıza renk katmak istiyorsanız bunu yapmanın ilk yolu tutacaklardır. Gümüş, gold, renkli ya da desenli tutacaklar ile dolaplar daha hoş görünebilir. İkinci yol ise aynalardır. Banyoların olmazsa olmazı aynalar ile banyoya hem derinlik ve genişlik hem de şıklık katabilirsiniz.

Banyo Tekstili

Banyo dekoru aslında ufak ayrıntılarda gizlidir. Banyo tekstili ve buna uygun renklerde tercih edeceğiniz banyo setleri ve aksesuarlar ile banyonuza gözü yormadan renk katabilirsiniz. Hatta isterseniz mumlar ya da çiçekler gibi ayrıntılar ile egzotik bir hava da yakalayabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler