Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyo dolabı almadan önce bilmeniz gerekenler

Islak ve nemli bölgeler olmalarından dolayı banyolara ait her ürün özenle seçilmeli.

Evinizde en ilgi çeken bölge dekorasyonu en özenli ve güzel olan bölgedir. Banyolarda buna dahildir. Özenle ve zevkle döşenmiş bir banyoda vakit geçirmek evin bakımsız ve karamsar dekore edilmiş bir bölgesinde vakit geçirmekten daha büyük zevk vereceği muhakkaktır.

banyo.jpg

Banyolar aşırı büyük olmayan ve dekorasyonu seramik, duşa kabin, lavabo ve banyo dolabı ile tamamlanacak kadar kolay ama aynı zamanda zor mekanlardır.

banyo dolabı fiyatları ustamgeliyor.jpg

Islak ve nemli bölgeler olmalarından dolayı banyolar her mobilya malzemesinin kullanılmayacağı mekanlar olup, nem ve ıslağa karşı reaksiyon göstermeyen malzemelerden üretilen banyo dolap modelleri ile dekore edilebilmektedir.

banyo dolap modeli ustamgeliyor.jpg

Banyolardaki her nesne gibi banyo dolapları da banyoların önemli nesneleridir. Banyo dekorasyonu için yön veren ve hatta seyrini değiştirme gücüne sahip olan banyo mobilyaları istenilen tarza göre alınarak banyoda bir tarz yansıtmaktadır. Klasik sevenlerin klasit, modern sevenlerin modern mobilyalar alarak döşedikleri banyolar için bir çok seçenek mevcuttur.

banyo dolap fiyatları ustamgeliyor.jpg

İster banyonuza uygun özel yapım, ister hazır üretilmiş banyo dolabı alarak oluşturabileceğiniz banyo dekorasyonunuz, daha uzun ömürlü olacak malzemelerden olursa sorunsuz ve uzun ömürlü kullanabilirsiniz.

banyo dolapları ustamgeliyor.jpg

Hazır banyo dolabı almadan önce;

Banyo dolabı almaya karar verdiğiniz andan itibaren, gerek dergilerden, gerek internet sayfalarından, gerekse banyo dolabı satan mobilya mağazalarından incelemeye başladığınız banyo dolabı modelleri yalnızca gözünüze hitap etmemelidir.

banyo dekorasyon ürünleri ustamgeliyor.jpg

Banyonuz için dolabı alırken dikkat etmeniz gereken maddeler şöyledir.

- Dolabın yapıldığı malzeme su ve neme ne kadar dayanıklı?

- Dolabın ebatı banyomun ölçülerine uyumlu mu?

- Dolabın içi, genişliği işimi görebilecek kadar mı?

- Dolabın fiyat ve ödeme koşulları bütçeme göre mi?

beyaz banyo dolapları ustamgeliyor.jpg

Banyonuza alacağınız dolabı, bu sorular altında inceleyerek daha doğru sonuca ulaşabilir, daha sorunsuz ve uzun ömürlü kullanabilirsiniz.

banyo dolabı ustamgeliyor.jpg

Genel olarak banyo mobilyaları, sunta üzerine beyaz lakeden üretilmektedir. Lake kaplama olan dolabınız banyoda su ile temas etmeyecek bir bölümde olursa sorun olmayacaktır(kabarma, sökülme, atma gibi) fakat bilinmelidir ki sunta ve lake malzemeleri zaman içerisinde nemden dolayıda bozulmalar yapabilmektedir. Buda banyo gibi nemli ve ıslak bölgeler için kullanımının çok sağlıklı olmayacağının göstergesidir.

Banyo dolabı için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler