Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Alternatif tıp ile hangi bitkiler hangi hastalıkları tedavi eder?

Alternatif tıp her ne kadar yeni gündem olsa asırlardır var olan ve her geçen gün ilerleyen doğal tedavi yöntemidir.

Fitoterapi, yani halk dili ile alternatif tıp her ne kadar yeni gündem oluyor gibi görülse de aslında dünya kuruluş tarihinden sonra keşfedilen ve her geçen gün ilerleyen doğal tedavi yöntemidir.

fitoterapi-alternatiftıp.jpg

Her ne kadar Tıbbın yeni kabullenildiği bilinse de asken asırlardır var olan ve oldukça hayati hastalıkların tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. Fitoterapi’den faydalanabilmek için ilk olarak hangi hastalık olduğunun tespit edilmesi ve daha sonra tedaviye başlanması gerekir.

fitoterapi.jpg

Burada hedef, bedenin standart işlerini tam olarak yerine getirmesi ve kişideki var olan hastalık giderilmesidir. Vücut bitkiler yardımıyla normal işlevini yerine getirmeye başladığında yine vücutta var olan ve kişinin sağlığını tehdit eden hastalıkta kendiliğinden tedavi edilmiş olur.

alternatiftıp.jpg

Alternatif tıp olarak yapılan bu işlemde tedavinin ne kadar süreceği ve ne zaman biteceği de tamamen hastanın vücut yapısıyla alakalıdır. Her hastalık ve her hastaya uygun olarak yapılan bitki kombini yapılır ve buna uygun şekilde tedaviye başlanır. Bu tedavi gerek çay şeklinde gerek yeme şeklinde gerek ise krem şeklinde belli bir düzen üzerinde uygulanmaktadır.

tedavi-yöntemleri.jpg

Alternatif tıp ile hangi hastalıkların tedavisi mümkündür?

  • Depresyon, panik atak, romatizma, çeşitli alerjiler, kalp hastalıkları, astım, atar damar ve toplar damar kan dolaşımı, ciddi kalp hastalıkları, şiddetli baş ağrıları (migren), cilt hastalıkları, uykusuzluk sorunu, soğuk algınlıkları, üst ve alt solunum yolları enfeksiyonu, Kadın hastalıkları, obezite, aşırı zayıflık, tiroit hastalıkları, başlangıç veya ileri derecede şeker hastalığı, menopoz sorunları, adet dönemi sancıları, mide hastalıkları, bağırsak dönemi hastalıkları, böbrek rahatsızlıkları, idrar yolları rahatsızlıklar ve en dikkat çeken ve hayati önem taşıyan birçok sayıda kanser hastalıklarına ve kemoterapi sonrası tedavi yöntemleri için kullanılmaktadır. doğal-çözüm.jpg

    Tüm bu hastalık için fitoterapist desteği alarak hangi bitkinin hangi ölçüde tüketilmesi gerektiğini öğrenmeniz oldukça kolay olacaktır. Ayrıca fitoterapist tedavisi alternatif tıp eğitimi aldığı için doktor ile çatışan hiçbir tedavi yöntemi de bulunmamaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler