Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kışa hoş geldin dekorasyonu için hazır mısınız?

Sonbahar başlangıcıyla gelen soğuk havalarla birlikte evimizi ve kendimizi kışa hazırlamanın vakti yavaş yavaş geldi.

Yazın bitmesine sayılı günler kala gelen sonbahara ve dolayısıyla kışa hem evimizi hem de kendimizi hazırlamanın vakti yavaş yavaş geldi demektir. Deniz, kum, güneş üçlüsünün eğlenceli yaz gecelerinin sonuna doğru gelirken birçok kişinin psikolojik olarak oldukça etkilendiği bu dönemleri en yumuşak şekilde atlatmak adına bir takım hazırlıklar yapmanın şart olduğunu söyleyebiliriz.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Herhangi bir zamanda kendimize aldığımız en ufak bir aksesuar, giysi, ayakkabı gibi ürünlerin verdiği mutluluğu taklit ederek evinizde yapacağınız bahar ve kış değişikliği ile yaza veda ederken çok da etkilenmediğinizi aksine kışı heyecanla beklediğinizi göreceksiniz.

kış evi dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Yaz aylarına veda etmenin insan psikolojisinde kasvet basması, iç karamsarlığı gibi etkileri olduğu bilinmektedir. Yaz aylarının eğlenceli ve daha özgür hissedilmesinin yazlık ev dekorasyonu olarak da evlerimize yansımasının ardından yaklaşan kış içinde aynı dekorasyon ve yenilik için harekete geçme zamanı geldi.

oturma odası takımı ustamgeliyor.jpg

Yazın daha çok bambu, hasır gibi hafif malzemeli mobilyalarla döşenen evler yazı anımsatan yeşil, mavi gibi nötr renklerle tamamlanmaktadır. Kışın ise daha çok kalın ve ağır mobilya ve halılarla dekore edilen evler sıcak tonlarla desteklenerek mekanda sıcaklık algısını yansıtmaktadır.

Aslan burcu.jpg


Kış için dekorasyon nasıl olmalı

Yaklaşan sonbahar ile kışa merhaba demeye hazırlandığımız bu günlerde yazlık ev dekorasyonu için veda kışlık ev dekorasyonu için merhaba zamanı.

kış dekorasyon önerileri ustamgeliyor.jpg

Kışın dekorasyonda ana unsurlar olan kalın halılar, etnik desenlere sahip örtüler, perdeler, battaniyeler ve bolca minderin olduğunu söyleyebiliriz. Yaz aylarında oldukça geniş ve boş bırakılan zemin yer minderleri ve tüylü halılarla doldurularak daha sıcak bir görüntüye sahip olunabilir.

kış dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Kışlık dekorasyon için evinizin en uygun köşesine iyi bir usta desteği ile yaptıracağınız şömine veya duvara monte edilerek alıp asacağınız şömine görüntülü ısıtıcınızı kullanmak evinizin havasının çok değiştirerek sıcacık bir hava katacaktır.

kış dekorasyonu.jpg

Mumlar ve abajurlar uzun ve soğuk kış akşamlarının vazgeçilmeleri arasında başköşede yer almaktadır. Evinize irili ufaklı kokulu mumlar almanız kış akşamlarını büyük bir heyecanla beklemenizi ve yazın bitimini çok daha çabuk ve kolay kabullenmenize yardımcı olacaktır. Dekorasyon insanın mutlu olabilmesi için önemli bir etkendir ve doğru dizayn edilen bir mekan dekorasyonu kişinin motive ve mutluluğunu yüksek tutmak için yeterli bir unsurdur.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler