Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

2019 dekorasyon tarzında en sık kullanılan 3 duvar kağıdı modeli

Son 2 yılda en sık tercih edilen 3 duvar kağıdı modeli için makalemize göz atabilirsiniz.

Son yıllarda desen ve renk bakımından oldukça fazla çeşitlilik gösteren duvar kâğıtları, her yıl boya badana derdinden kurtarırken tıpkı evde mobilya tozu alır gibi basit bir temizliğe de sahip olmaktadır. Şık görüntüsü, kolay temizlenir oluşu ve sayısızca desene sahip olmasından dolayı çokça tercih edilen duvar kâğıtlarının günümüzde en sık tercih edilen modelleri ise şöyle:

3 boyutlu duvar kağıdı.jpg

  • 3 boyutlu duvar kâğıdı

Sıklıkla değişen bir yaşamın içerisinde olmamız, her alanda etkilenmemize de neden oluyor. Bütün bu değişim ve gelişimlere ayak uyduran ev dekorasyonu da en büyük değişimi duvar kâğıdı dekorasyonu ile yaşamıştır. Bu konuda en ön plana çıkan kâğıt modeli ise 3 boyutlu duvar kâğıdı modelleridir. Uygulanan odaya derinlik katan bu kâğıtlar ile mobilya uyum renk dengesi kurulduğu takdirde oldukça şık bir görüntü sergileyen 3 boyutlu duvar kâğıtları, en sık kullanılan modeller arasında ilk sırayı almaktadır.

taş desenli duvar kağıdı- ustamgeliyor.jpg

  • Taş desenli duvar kâğıdı

Dekorasyon stilleri arasında en çok modern dekorasyon stiline hitap eden ve verilere göre son yılın en fazla satılan duvar kâğıdı modeli olan taş desenli duvar kâğıdı en sevilenler arasında yer almaktadır. Çoğunlukla kahverengi, gri, kızıl tonlarını tercih edilen taş desenli duvar kâğıdı birçok renk seçeneğine de sahiptir. Aynı zamanda isteğe göre düz taş desenli duvar kâğıtlarının 3 boyutluları da üretilmektedir.

geometrik desenli-duvar kağıtları.jpg

  • Geometrik desenli duvar kâğıdı

Kare, üçgen, oval gibi farklı desenlerde üretilen ve çeşitli renklerle tasarlanan geometrik duvar kâğıtları yine birçok dekorasyon stiline hitap etmektedir. Ev içerisindeki dinçlik ve dinamikliği arttıran bu stil en çok spor, modern ev tarzlarında tercih edilmektedir. 2018 dekorasyon tarzı arasında en sevilen ilk 3’e giren bu duvar kâğıtları birçok rengi tek bir duvar kâğıdında buluşturarak ev içindeki çeşitliliği de arttırmaktadırlar. Çoğunlukla pastel renklerde üretilmektedir.

Duvar kağıdına dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler