Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yay burçları hakkında en belirgin 4 özellik

Sürekli idealleri peşinden koşan, idealler uğruna pek çok şeyden vazgeçebilen yaylar hakkında bilmeniz gereken 4 bilgi

Sürekli ideallerinin peşinden koşan, idealler uğruna birçok şeyi feda eden bir insanın yay burcu olma olasılığı oldukça yüksektir. Yay burcu dendiğinde özgürlüğüne düşkünlükleri akla gelen ilk özellikleridir. Oldukça yumuşak bir yapıya sahip olan yay burçları içinde minik bir Pollyanna büyütüyor olabilir.

yay burcu.png

Yay burçları, bu iyimserlikleri ile çoğu zaman olumlu çoğu zaman olumsuz durumlar yaşarlar ve kimi zaman incinme nedenlerinin başında fazla iyimser olmaları vardır. Yine yay burçları denildiğinde en fazla akla gelen özelliklerden diğeri de enerji yapı yutmuş gibi yaşamalarıdır. Yorulmak nedir bilmezler. Doyana kadar eğlenmeyi, gezmeyi ve seven yay burçları hiç beklenmedik bir zamanda geçimsiz huysuz bir yaşlıya dönüşebilir.

yay burcu.jpg

Yay burçlarının en belirgin özellikleri

  • Kim? Nerede? Nasıl? Ne zaman?

Sevgili yay burçlarının merak duyguları o kadar fazladır ki hiç ama hiç tanımadıkları kişilerin bile ne zaman kiminle ne yaptıklarıyla ilgilenirler. Kısaca her şeyi ama her şeyi merak edebilirler. Merak duygularının fazla oluşu onların yeni kişilerle tanışma isteklerini tetikler ve her zaman yeni kişilerle tanışmaya isteklidirler.

ustamgeliyor-yay burcu.png

  • Başarmak için durmazlar

Koşturmalı bir yaşantılarının olması, yay burcu insanı sevgisinin, eğitiminin ve hedeflerinin peşinden her daim koşar. Herhangi bir şeye inandıklarında enerji güçleri iki katına çıkar ve onları kimse durduramaz.

ikizler.jpg

  • İkizler burcu esintisi

Çift karakter konusunda ikizleri andıran yaylar, çift karakter sorunu yaşayabilirler bundan dolayı da yay burcu olan kişiler karışık bir duygu durumu yaşarlar. Yumuşak halini kısa sürede değişmiş olarak görmeniz oldukça mümkündür.

yay burcu-çalışkan.jpg

  • Çoğunlukla işleri yolunda gider

Akıllı davranış ve ileriyi gören adımlarından dolayı işleri çoğunlukla yolunda gider. Sorun yaşadığı dönemler çoğunlukla aklını kullanmak istemediği, duygusallığın yönettiği dönemlerde olmaktadır. Böyle dönemlerden de mutlaka ders çıkararak tekrar etmez. Bundan dolayı, çoğunlukla işleri yolunda giden burçların başında yay burcu vardır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler