Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ustalar Sizin İçin Bir Arada

İş ehli biri ya da birileri tarafından yapılmadığında tüm yapı dekoru bundan etkilenir.

Ustamgeliyor sitesi sizler için alanında uzman tavan kaplama ustalarını bir araya getiriyor ve yine sizler için en ekonomik fiyatları sunuyor.

Dış cephe kaplama söz konusu olduğunda aslında yapının en önemli noktası işin içine girer. Bu iş ehli biri ya da birileri tarafından yapılmadığında tüm yapı dekoru bundan etkilenir. Ancak site işinde en iyi firmaları sizler için buluyor. Böylelikle sizler de usta aramak için vakit kaybetmemiş oluyorsunuz. Üstelik sitede aynı işi üstlenen birden fazla usta olacağı için sizler de kendinize göre en uygun teklifi seçebiliyorsunuz.

Boya Ustası (7).jpg

Genellikle tavan ve dekor işlemlerinizi bizlere en yakın usta kadrosundan alıyor olmamız aslında geçmişten gelen bir alışkanlıktır. Ancak bir nokta için alacağımız yenileme, ya da onarım işleminde, kullanılan malzemenin türü ve miktarı son derece önemlidir. Tabi bazen ustaların yaptıkları uygulamaları anlayabilmemiz imkansız olabilir. Bu nedenle yerel ve ekonomik olsalar dahi her usta ya da firmaya güvenilmemelidir. Site sizler için elit ve işinde kendi profesyonelliğini ispatlamış ustaları bir araya getirmekte. Böylelikle son derce kaliteli ve güvenli bir hizmet alabilir, hatta bunu sizlere en uygun rakamlara bulabilirsiniz. Çünkü site sizler için birden fazla noktadan fiyat teklifi almaktadır.

Boya Ustası (4).jpg


Daha Az Arayış, Daha Az Maliyet

Sitenin en büyük avantajı, sizleri arayış derdine sokup zaman kaybı yaşatmıyor olmasıdır. Diğer bir avantajı ise birden fazla noktadan teklif alıyor olması sayesinde en ekonomik fiyatı sunmasıdır. Örneğin zemin kaplamaları arasında pahalı olması ile bilinen ve genellikle kurumsal noktalarda sık tercih edilen epoksi zemin kaplama işlemleri için bu siteden onlarca usta bulabilirsiniz. Bu sayede sizlere en uygun müsaitlik zamanını gözlemleyebilir ve fiyat politikalarına göz gezdirebilirsiniz. Alışveriş merkezleri, otoparklar, ofisler ya da işyerleri için uygulanan bu zemin için usta hata payının 0 olması gerekir. Çünkü parlak ve pürüzsüz görünümü ile bilinen epoksi zemin kaplama işlemleri uygulama esnasında son derece dikkat gerektiren, hassas malzemelerden yapılmaktadır. Sitede referansları bulunan ve mevki olarak kalitesini ispatlamış pek çok firma ile karşılaşmak mümkündür. Bu firmalardan uygulama ile ilgili fiyat teklifi alabilir, hatta daha net bir fiyat teklifi için uygulamanın yapılacağı yerin fotoğraflarını yükleyebilirsiniz. Bu sayede istenmeyen sürprizler ile karşılaşma ihtimalinizi de düşürmüş olursunuz.

Boya Ustası (3).jpg


Şeffaf Müşteri Yorumları

İşinde iyi olan bir ustayı bakarak tanımak maalesef olanaksızdır. Ustaları en iyi, o usta ya da firmadan hizmet almış birileri tanıtabilir. Site bunu da düşünmüş ve hizmet veren usta ya da firmasına ilişkin müşteri yorumlarına yer vermiş. Hizmet almaya hazırlandığınız firmaya ya da ustaya ilişkin daha ayrıntılı mı bilgi almak istiyorsunuz? O halde hemen müşteri yorumlarına göz atın. Bu yorumlar sayesinde hizmet alacağınız noktaya ilişkin daha detaylı bilgi alabilir ve bu doğrultuda kararınızı verebilirsiniz.

Siteyi yalnızca hizmet almak isteyenler değil, hizmet vermek isteyenlerde kullanabiliyor. Öyle ki işinde iyi ve yenilikçi bir usta ya da firma olduğunuzu düşünüyor ancak belli bir noktadan daha fazla müşteriye erişemiyor olabilirsiniz. Reklam masrafına girmek oldukça maliyetli olduğu için bu durumu da es geçmek zorunda kalmış olabilirsiniz. Ancak bu site sizlerin hem ücretsiz reklamını yapar, hem de onlarca yeni müşteriye erişmenizi sağlar. Böylelikle hem zamandan kazanırsınız, hem de müşteri portföyünüzü büyütme imkanı bulursunuz.

Boya Ustası (8).jpg


Her Zaman Ulaşılabilirlik

Belki tavan kaplama işi çok acil olmayabilir. Ancak su kaçağı ya da tıkanıklık gibi tesisat sorunları günün her saati müdahale edilmesi gereken ciddi sorunlardır. Site bunu da düşünmüş ve her zaman ulaşılabilirlik adına müşteri hizmetlerini oluşturmuş. 7 gün 24 saat hizmet veren müşteri noktası sayesinde her türlü soru ve sorununuzda artık yalnız değilsiniz. Ayrıca bu hattan şikayet ve öneriler de dile getirebilir, taleplerinizin yerine getirilmesini sağlayabilirsiniz.

Boya Ustası (5).jpg

Müşteri odaklı olarak hizmetlerini sürdüren bu site ücretsiz teklif al özelliği sayesinde de dikkat çekiyor. Yani bu siteye giren hiç kimse, ekstradan bir masrafa katlanmak zorunda kalmıyor. Yapılacak işe ilişkin kendilerine en uygun teklifi alan site üyeleri, yine en uygun zaman diliminde hizmeti satın alabiliyor. Hatta dış cephe kaplama gibi geniş bir yelpazede verilen hizmete ilişkin yüzlerce teklif almak dahi mümkün.

Her türlü Tadilat için ihtiyacın olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler