Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Şimdi Amerikan Kapılar Moda!

çok köklü bir kullanım geçmişine sahip olmasa da amerikan kapı sistemleri artık trend haline geldi.

Türkiye’de ,Çok sayıda kişi yaşam alanlarını bu kapı sistemlerinin sunduğu konforla buluşturuyor. Kullanışlı olmalarının yanı sıra şık duruşları ve odalar arası geçişlerde pratiklik kazandırmaları da bu kapı sistemlerine olan ilgiyi bir hayli arttırdığını söyleyebiliriz. Peki, en çok nerelerde bu sistemlerin kullanıldığını merak ediyor musunuz?

kapı ustası.jpg

Üretim yapan firmalardan edinilen bilgilere göre amerikan kapı sistemleri en çok işletmelerde ve ofislerde tercih ediliyor. Restoranlar, oteller, sinema salonları, tiyatro salonları ve benzer işletmelerde tercihlerin odak noktası bu özel kapı sistemleri oluyor. Aynı zamanda ofislerde ve en çok da plazalarda bu sistemlerin bir hayli geniş bir kullanım alanına kavuştuğunu da belirtmekte fayda var.

panel kapı.jpg

Amerikan Kapı Sistemleri Neden İlgi Görüyor?

Bu tasarımların kısa zamanda hatırı sayılır bir popülerliğe kavuşmasının elbette pek çok nedeni bulunuyor. Ancak bunlar arasında en dikkat çekeni hem içe hem de dışa açılabilir bir fonksiyona sahip olmalarıdır. Dolayısıyla basit bir itme hareketi ile açılabiliyor ve yeniden kapatmaya gerek kalmıyor. Kendiliğinden kapanan amerikan kapı modelleri özellikle hijyenin maksimum önemli olduğu yerlerde kullanılmaya başlandı.

Ortak yaşam alanlarının tuvalet kapıları bu alanların başında geliyor. Aynı zamanda işletmelerin ve evlerin mutfak kapıları gibi iç kapı modelleri olarak da tercihlerin odak noktası haline geldiğini söyleyebiliriz. Pratik ve kullanışlı olmaları ile birlikte dayanıklı bir yapıya sahip olmaları da bu konuda önemli bir etken olarak karşımıza çıkıyor. Çürümeye, kırılmaya, çatlamaya hatta şişmeye karşı inanılmaz bir yüksek mukavemet özelliği sergileyebiliyorlar.

amerikan panel kapı fiyatları.jpg

Amerikan Kapı Modelleri ve Fiyatları

Bu arada son derece ekonomik olmalarından da söz etmek gerekiyor. Ülkemizde en kaliteli malzemelerden üretilmiş olan amerikan kapı fiyatları gayet makul fiyatlar eşliğinde temin edilebiliyor. Yüksek rakamlarla ödeme yapmak gerekmiyor. Aynı zamanda dayanıklı bir yapıya sahip olmaları da uzun vadede düşünüldüğünde bu modellerin daha ekonomik olması anlamına geliyor.

Rakam konusunda ise size net bilgi vermemiz yanıltıcı olabilir. Çünkü üretiminde kullanılan malzemeler ve işçilik gibi çeşitli faktörler amerikan panel kapı fiyatları üzerinde farklılıkları beraberinde getiriyor. Ancak yapacağınız basit bir araştırma neticesinde gayet kolay bir şekilde uygun fiyatlı olan modelleri tespit edebilir ve satın alabilirsiniz. Siz de bu avantajlı kullanım özelliğine sahip olan tasarımlarla yaşam alanlarınıza konfor kazandırabilirsiniz.

amerikan panel kapı.jpg

Amerikan Kapı Ustası Ustamgeliyor.com’da!

Dilerseniz sizin istediğiniz modellerde ve ölçülerde özel imalat yapılması talebinde de bulunabilirsiniz. Her alanda olduğu gibi bu konuda da ustamgeliyor.com sizin yanınızda! Gerek satın aldığınız kapıların montajı, gerekse sizin için özel üretim yapılması noktasında ihtiyacınız olan ustayı sitemizden hızlı ve kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Aynı zamanda iç kapı fiyatları hakkında da fikir sahibi olma şansına sahip olacaksınız.

Bunun için sitemize tıklamanızın ardından karşınıza çıkacak olan talep formunu eksiksiz bir şekilde doldurun. Bu formu kategori seçimi de yapmanızın ardından tamamı işinin ehli olan ustalarla buluşturuyoruz. Ustalar size yapılacak çalışma için fiyat teklifleri sunmaya başlıyor. En uygun fiyatı sunan ustayı seçebilir ya da öncesinde ustaların puanlarına göz atabilirsiniz.

Sistemimizde bulunan ustalardan referans gösterebilecek birini seçmeniz ya da ustalarla fiyat üzerinden telefonda pazarlık yapma şansına da sahipsiniz. Tüm bu hizmetimizden faydalanmanız için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor. Artık usta bulmanın en kolay yolu olan sistemimiz ile tanışmanızın vakit geldi. Hemen şimdi talep formunu doldurmaya başlayabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler