Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Orkestra seçiminden önce düğününüzün tarzını belirleyin

Nasıl bir düğünüz olacağına karar verdiyseniz sıra buna uygun bir orkestra ile anlaşmak olacaktır.

Düğününüz yakın ve nasıl bir organizasyon istediğinizi bilmiyorsanız veya nasıl bir düğünüz olacağına karar verdiyseniz sıra buna uygun bir orkestra ile anlaşmak olacaktır hiç şüphesiz. Orkestra dendiğinde akla gelen birçok çeşit vardır bunlardan birkaçı ve en çok tercih edilenleri ise geleneksel, vintage, Anadolu, klasik, roman gibi belli başlı çeşitlerden oluşmaktadır.

düğün organizasyonu.jpeg


Vintage tarz orkestra

Eğer düğününüz eski İstanbul tarzında olacaksa yapmanız gereken vintage tarzı benimsemiş tango orkestra ile anlaşmanız ve klas sakin bir düğün için hazırlanmanız gerekir. Hafif ritimli, lirik bir müzik eşliğinde unutulmaz tango dansları ile mükemmel bir gece geçirebilirsiniz.

düğün orkestrası ustamgeliyor.jpg


Geleneksel modern

Sizde geleneklerinize bağlı kişilerdenseniz ve aynı zamanda modern bir yaklaşımı da benimsediyseniz yapmanız gereken tercih etmeniz gereken davul ağırlıklı bir orkestra tercih etmeniz olacaktır. Gece olacak düğününüz açık havada modern davul eşliğinde muhteşem bir şölene dönüşecek ve unutulmaz bir düğün olacaktır.

Geleneksel düğün orkestrası en sık tercih edilenler arasında yer alsa da son yıllarda değişen düğün organizasyonlarına uygun birçok orkestra da tercihler arasında yer almaktadır. Tarzınızı ve düğün atmosferinizi doğrudan etkileyen düğün orkestranız muhakkak istediğiniz tarza uygun olmalıdır. Örneğin; vintage dekorasyonla dizayn edilmiş bir düğün salonunuz geleneksel bir davul zurna ile seslenirse ortaya oldukça garip bir sonuç çıkabilir ve bu istenilen sonuçlardan değildir.

nişan organizasyonu ustamgeliyor.jpg


Küçük bir parti

Eğer düğününüzü küçük bir parti edasında, bir teknede arkadaşlarınızla kutlamayı planlıyorsanız yapmanız gereken şık bir salon orkestrası tutmak olacaktır. Orkestra üyelerinin şık ve uyumlu giyinmesi salon orkestrasının en belirgin özelliklerindedir. Keman ve birçok müzik aleti ile önceden belirlemiş olduğunuz veya o an istekte bulunduğunuz parçaları çalarak dostlarınızla mükemmel bir butik parti yapmanızı yardımcı olacaktır.

düğün orkestraları.jpg


Eller havaya

‘’Haydi, eller havaya’’ mod’un da bir düğün istiyorsanız repertuarı roman havaları ile geniş olan, birçok oyun havasını da içerisinde barındıran bir orkestra tercih etmelisiniz. Bu tarz bir düğünü salonda yapmayı planlıyorsanız salonların kendi orkestraları bu ihtiyacınızı karşılayabilmektedir. Fakat açık havada yapacağınız bir düğün için istediğiniz orkestrayı belli başlı organizasyon şirketleri yardımı ile temin edebilir ve destek alabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler