Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Neden Özel Direksiyon Dersi Almalıyım?

Bu dersi aldığınızda ehliyet kurslarında aldığınız en temel eğitimleri de alırsınız.

Ehliyet kurslarında verilen eğitim ile araba kullanmanın tam olarak öğrenilmesi elbette çok zor. Bu nedenle çok sayıda kişinin tercihi direksiyon dersi almak oluyor. Neden özel olarak ders almanız gerektiğinin yanıtı ise çok basit. Çünkü insan hayatı değerlidir! Hem kendi hayatınızı hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamak adına trafiğe çıkmadan önce mutlaka her yönüyle araba kullanmayı öğrenmeniz gerekir. Bu noktada aldığınız derslerin hayati önemi oluyor.

Öncelikle bilmeniz gereken husus ehliyet almak için katıldığınız kurslarda sadece belirli temel eğitimlerin verildiğidir. Elbette trafikte araç kullanabilmek için mutlaka ileri sürüş tekniklerini biliyor olmanız gerekmiyor. Ancak trafik bilgisine ve araba kullanmaya hakim olmanız da hem kendi hayatınız hem de başkalarının hayatını tehlikeye atmamanız açısından çok önemli! İşte bu noktada devreye özel direksiyon dersi giriyor.

ehliyet alma.jpg

Özel Direksiyon Dersinde Neler Öğrenebilirim?

Bu dersi aldığınızda ehliyet kurslarında aldığınız en temel eğitimleri de alırsınız. Ancak farklı olarak trafikte hangi tehlikeler ile karşılaşabileceğinizi de öğrenmiş olacaksınız. Çoğu kursta verilmeyen bu bilgileri uygulamalı olarak öğrenmeniz özel direksiyon dersi sonrasında araba kullanma noktasında kendinize çok daha fazla güvenmenizi de beraberinde getirir. Dolayısıyla daha az stres yaşayacağınız ya da hiç stres yaşamayacağınız için hata yapma olasılığınızda da daha düşük olacaktır.

Direksiyon dersi.jpg

Aldığınız direksiyon eğitimi sırasında trafik hakkında da farkında bile olmadan pek çok bilgiyi edinmiş olacaksınız. Bu sayede trafikte hayati önem taşıyan refleks noktasında da kendinizi geliştirmeniz ve hepsinden önemlisi kendinizi sınamanız mümkün olabilecek. Örnek vererek konuya açıklık kazandırabiliriz. Trafikte önünüzde seyreden araç aniden durduğunuzda, frene bassanız dahi çarpmaktan kurtulamazsınız. Ancak takip mesafenizi korumanız halinde bu kaza gerçekleşmeyecektir.

Takip mesafesinin ne kadar olması gerektiğini teorik olarak ehliyet kursu içerisinde öğrenirsiniz. Fakat ehliyet kursları trafikte verilmiyor. Dolayısıyla pratikte bu mesafenin göz kararı olarak ne kadar olması gerektiğini uygulamalı olarak aldığınız birebir derslerde çok iyi öğrenebilirsiniz. İşte bu örnek özel derslerin ne denli mühim ve bir o kadar da faydalı olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.

Direksiyon dersleri.jpg

Özel Direksiyon Dersi Fiyatları Nedir?

Öncelikle deneyimli bir öğretmenden özel ders almanız gerektiğini sizlere aktaralım. Bu sayede öğretmenin kendi deneyimlerini de sizlerle paylaşması mümkün olacaktır. Deneyimli bir öğretmen bulmak için de Ustamgeliyor.com adresinden faydalanın. Siteden talep formunu doldurmanız halinde size en yakın yerde bulunan direksiyon eğitmenlerinden kısa sürede fiyat teklifleri almaya başlayabilirsiniz. Bu durumda direksiyon dersi fiyatları hakkında da fikir sahibi olacaksınız. Gelen fiyat tekliflerini değerlendirerek dilediğiniz öğretmeni seçebilirsiniz.

ehliyet fiyatları.jpg

Bu arada özel direksiyon dersi fiyatları farklı rakamlara tekabül edebilir. Birebir özel ders veren öğretmenler saat ücreti olarak size farklı fiyat tekliflerinde bulunabilir. Dilerseniz seçtiğiniz bir öğretmen ile telefonda görüşerek sunulan fiyat üzerinden pazarlık yapma şansına da sahipsiniz. Ayrıca sizin uygun olduğunuz saatlerde ders verip veremeyeceği gibi konularda da sorularınızı yöneltebilirsiniz. Bu sayede beklentilerinize en uygun olan direksiyon eğitmenini seçme şansını yakalamış olacaksınız.
Bu arada sitemiz üzerinden sürücü kursu bulmanız da çok kolay olacak. Tercihinizi birebir eğitimden ziyade kursa katılmaktan yana kullanmak için yaşadığınız yere en yakın sürücü kurslarını görüntüleyebilirsiniz. Dilediğiniz kadar fiyat teklifi alabilir ve size fiyat teklifinde bulunan öğretmenlerin puanlarına da göz atabilirsiniz. Aynı zamanda size referans gösterebilecek bir direksiyon eğitmenini bulmanız da artık çok kolay. Sadece beklentilerinizi belirleyin ve en uygun olanını kolayca seçin. Güvenle araba kullanmanız için ilk adımı hemen atın.

Direksiyon dersi için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler