Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Neden İspanyolca özel ders almalıyım?

İspanyolca dünya çapında Çinceden sonra ana dil olarak konuşulan ikinci dil olma ünvanı’na sahiptir. Hadi bakalım!

İspanyolca dünya çapında Çinceden sonra ana dil olarak konuşulan ikinci dil olma ünvanı’na sahiptir. İstatistiklere bakıldığında ise 2018 verilerine bakıldığın da İspanyolca öğrenmek için dil kursuna başvuru yapan 22 milyon kişi olduğu ortaya konmaktadır.

ozel-ders.jpg

Diğer bir resmi verilere baktığımız da ise dünya nüfusunun %6 ana dil olarak İspanyolcayı kullanmaktadır. Bu da demek oluyor ki İspanyolca 400 milyondan fazla kişinin ana dili olarak kullandığı bir dil. Resmi verilere bakıldığında görünen o ki resmi dili ve ana dili olarak kullanılan İspanyolca İngilizceyi çoktan geçmiş durumda. Bütün bu veriler İspanyolca öğrenmek için yeterince geçerli nedenler diye düşünüyoruz.

özel_ders.jpg


İspanyolca özel ders
almak veya bir İspanyolca kursuna gitmek yani dünyanın konuşulan ve bilinen ikinci dilini öğrenmeniz iş hayatında da 1-0 önde olmanıza yardımcı olacaktır. 20’den fazla ülkede resmi dil olarak İspanyolca konuşulduğu düşünülürken, 570 milyon kişinin İspanyolca konuşulduğu bilinmektedir.

Ayrıca Amerika Birleşik Milletler Devletinde de ana dil olarak İngilizceden sonra en fazla kullanılan dil İspanyolcadır.

ispanyolca-1.jpg

Geleceği parlak görünen İspanyolca özel ders alanların sayısı oldukça fazla olup İngilizceyle kafa kafaya yarıştığı görülmektedir. Tercümanlıkta, çeviri de ve özel ders verimin de sıklıkla tercih edilen İspanyolca, bu dilin öğrenilmesi için oldukça geçerli nedenler arasında yer almaktadır.

ispanyolcal.jpg

İlgi anlamında bakıldığın da bugüne kadar İspanyolcaya olan ilgi hiç azalmadan devam etmektedir. Yine resmi verilere bakıldığında İspanyolca eğitim alan, öğrenen ve konuşan insan sayısı her geçen gün artış göstermektedir.  Amerika Birleşik Milletler Devleti vatandaşlarının en çok öğrenmeye çalıştığı diller arasında da yine İspanyolca bulunmaktadır. Yani İngilizler İspanyolcaya Fransızca ve Çinceden daha fazla önem veriyor.

ispanyol_özel_ders.jpg

İspanyolca öğrenmek isteyenleri daha da cesaretlendiren durumlardan biri olan İngilizce ile birçok kelimesinin aynı olması ve tıpkı İngilizce de olduğu gibi yazıldığı gibi okunması öğrenmeyi çok daha kolay hale getirerek ilginin çok daha artmasına yardımcı olmaktadır.

ozel-ders-verenler.jpg

Günümüzde iş hayatında dil bilmenin iş imkânlarını iyileştirdiği bilinen bir gerçek olup, özellikle uluslararası şirketlerde İngilizce bilmeniz şart koşulmaktadır. Bunun yanın da çok konuşulan bir dile hâkim olmanızı isteyen şirket çalışanları İspanyolca özel ders alımını oldukça arttırmıştır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler