Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kendin yap akımı ile eskiyen eşyaları yenileme zamanı

Eski eşyalarınızı yenileyerek sizler de az masrafla evinizin farklı bir görünüme sahip olmasını ister misiniz?

Eskiyen eşyalarınızı çöpe atmak yerine bir değerlendirerek yeniden konumlanmalarını sağlayabilirsiniz. Eskidiğinde atılan mobilyalar, giysiler, abajurlar, perdeler baştan aşağıya değişerek yenilenebilir. Kendin yap akımı ile eskiden atılan tüm mobilyalar yenilenerek tanınmayacak kadar büyük değişimlere uğramaktadır.

Mobilya.jpg

Artık kullanılmaz bir hal alan ve döşemeleri oldukça yıpranan bir berjer koltuğunuzu atmak yerine mükemmel bir hale getirerek evin en gözde köşesine koyabilirsiniz. Ev dekorasyonunuz uydurarak çılgın bir tonda kaplatacağınız koltuğunuzun mobilyalarını yine evinize uyuyorsa beyaza boyayarak yeni alınmış bir mobilya gibi keyifle kullanabilirsiniz.

mobilya boyama ustamgeliyor.jpg

Eski eşyaları yenileme akımı hatırası olan ve sırf bu yüzden atamadığınız mobilyaları da artık evinizde renk ve tarz bağı olarak daha uyumlu ve daha şık duracak. Anneannenizden, babaannenizden kalan dolap, sehpa, koltuk sırf manevi değerinden dolayı artık evinizde dekorasyona uymayan ne varsa artık mekânınızın dekorasyonuna uygun bir şekilde renklendirebilir, yenileyerek severek kullandığınız bir parça haline getirebilirsiniz.

Mobilya cilalama.jpg

Yalnızca eski mobilyaları yenileme işlemi değil, kendin tasarla işlemi ile de evde kullanmadığınız birçok parçayı yenileyebilir yahut yeniden konumlandıra bilirsiniz. Örneğin hiç kullanmadığınız veya eskidiğini düşündüğünüz kot pantolonlarınızı küçük kareler halinde keserek yer minderi kılıfı yapabilir ve içerisine silikon doldurarak şahane bir dekor üretebilirsiniz.

eski mobilyalar ustamgeliyor.jpg

Evinizin dekorasyonuna uygun renk, desen ve kumaşları kullanmanız çok daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır.Eskiyen rengi solan ve demode görünen yatak başlığınızı atmayın. Yenileme işlemi için zımparalayarak istediğiniz bir renge boyayabilir ve isteğinize bağlı olarak üzerine süslemeler yaptıktan sonra yeni hali ile kullanabilirsiniz.

mobilya kaplama ustamgeliyor.jpg

Eskiyen eşyaları yenileme kapsamında kullanmadığınız veya patlayan bisiklet tekerinizi denizden sökerek lastiğini temizce yıkayabilir ve lastiğin iç kısmına uygun ayna taktırarak çocuk odasında dekoratif bir şekilde kullanabilirsiniz. Son zamanda kendin yap akımına kapılan belli başlı kişilerin artık nu işte ustalaşması çevresindeki kişilere de örnek olması çok daha üretken bir toplum olmamız için oldukça güzel bir adım olarak görülmektedir.

mobilya döşeme ustamgeliyor.jpg

Bu akım ile birlikte kişiye belli bir kural ve sınır koymayan ve ikisinin isteğine bağlı olarak tasarla, boya, çiz, kaplat diyen akım üretim merakını arttırmış durumdadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler