Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Halıfleks tercih etmeniz için muazzam nedenler

Halıfleks yapımı ve bakımı diğer zemin döşemelerine nazaran daha düşük maliyetlidir

Halıfleks, zemini komple örten, duvardan duvara açık bir alan kalmadan en ekonomik maliyetlerle uygulanan ve fiyat olarak en ekonomik olan zemin kaplama yöntemidir. En sıcak yer döşemesi olan halıfleks ürünü konforlu mekanları aynı zamanda bakımı oldukça kolay üretilen, görselliği ile mekan dekorasyonunu tamamlayarak estetik bir görüntü sağlayan bir üründür.

halıfleks.jpg

Eviniz veya herhangi bir iç mekanda tercih edeceğiniz dekorasyon tarzınızı tamamlayıcı özelliğe sahip olan duvardan duvara halıfleks , renk, desen, doku, konfor ve estetikli bir görüntü oluşturmaktadır. 

halıflex modeli ustamgeliyor.jpg

Kaliteli bir halıfleks kullanımı mekanın havasına değer katarak saygınlığını yükseltirken kalitesiz bir halıfleks kullanımı mekana basit ve kötü bir görünüm vermektedir. Her konu da olduğu gibi halıfleks seçimi yaparken de oldukça dikkatli seçimler mekanınıza katacağınız hava açısından oldukça önemli bir unsurdur.

halıfleks ustamgeliyor.jpg


Halıfleks maliyeti

Halıfleks yapılan endüstriyel araştırmalara göre diğer sert zemin döşemelerine nazaran %35 daha avantaj sağlamaktadır. Toplam kullanıcı maliyeti; ürün maliyeti, döşeme maliyeti, bakım maliyeti ve ürünün ömrünü kapsar.

halıfleks modelleri ustamgeliyor.jpg

Halı fleks fiyatları ise seçeceğiniz ürün ve döşenecek mekanın metre karesine göre belirlenmektedir. Halı fleks döşemesinde toplam kullanıcı maliyetinin diğer zemin döşeme ürünlerine nazaran %35’e varan avantajlarının olması da özellikle oteller, konferans salonları gibi toplumun bulunduğu mekanlarda sık tercihler arasında yer almaktadır.

halıfleks modelleri.jpg

Döşeme bakımından da oldukça kolay olan halıfleks tüm zemin yüzeylere uygulanabilmektedir. Bu özellik, birçok yapıtın özellikle de toplu kullanılan yapıtların daha çabuk döşenmesi ve yeniden dekore edilmesi konularında  zaman ve maliyetten tasarruf edilmiş olacaktır.  Bunu yanı sıra ev, yurt, cami, konferans salonu, kongre merkezi gibi her mekana özgü ayrı özellikler ve kolay kullanım şekilleri de mevcuttur.

halıfleks ustası ustamgeliyor.jpg

Halıfleks bakımı diğer zemin döşemelerine nazaran daha düşük maliyetlidir. Özel leke tutmaz dokular ve bakteri üretmez özellikleri ile kullananın oldukça memnun kaldığı duvardan duvara halıfleks bakımı masrafınızı %40’a varan tasarrufa kadar düşürecektir.Muazzam bir ses yalıtımına sahip olan ve sert zemin  döşemeler ile yapılan akustik deneyler sonucu diğerlerine nazaran halının 10 kat daha fazla ses yalıtımı yaptığı görülmüştür

Halı ve Halıfleks işleriniz için ihtiyacınız olan tüm ustalar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler