Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

E-katalog ile sende markanı bir adım öne çıkar!

Katalog,dergi gibi ürünlerinizin internet ortamında yayınlanmasını sağlayan uygulamaya e-katalog denmektedir.

Yıllardır kullanılan ve hala da kullanımı oldukça aktif olan broşür, katalog, dergi gibi ürünlerinizin internet ortamında yayınlanmasını sağlayan uygulamaya e-katalog denmektedir. Yılların verdiği bir alışkanlık olan her markanın baskılı ürün kataloğu geleneği devam etse de gelişen internet ortamı ile e-katalog uygulamaları da hızla yayılmaktadır.

e-katalog-5.jpg

Artık günümüzde birçok firma müşterilerine yalnızca baskı ürünlerinin arasında bırakmayarak dijital katalog, web katalog ve e-broşür olarak da isim verilen bu yöntemler ile internetiniz olan her yerde bu sistemi kullanan her firma ve kuruluşun kataloğunu kolayca inceleye bilirsiniz.

e-katalog-arasokak-istanbul-m.jpg


E- katalog neden kullanılmalı?

İlk olarak e- katalog sahibi olmanız kurumsallığa atmış olduğunuz büyük bir adımdır. Firmanız, ürünleriniz hakkında en iyi bilgiyi profesyonel ve prestijli bir şekilde buradan bir tık ile ulaşabilmektedir. Standartların dışında hazırlanan e-kataloglar, PDF şeklinde yani bilgisayardan telefona birçok uygulamada kolaylıkla açılabilen ve daha çok kitaplar, dergiler kolayca açılıp, okunabilen bir dosyadır. En büyük faydası birçok güvenlik önleminin kolayca alınmasıdır. İyi bir tanıtımın yolu ile resimlerin kopyalanmaması ve yazdırılmaması da oldukça büyük bir avantaj olarak görülüyor.

dijital-katalog-nedir.jpg

Aynı zamanda;

  • Çok daha fazla kişiye ulaşmanızı
  • Etkili ve kalıcı bir reklam yapmanızı
  • Kâğıt kullanımını azaltarak çevreye fayda sağlamanızı
  • Akıllı çağa, akıllı telefonlara ayak uydurmanızı
  • Grafiker ögeler kullanarak hareketli tasarımlar ortaya koymanızı
  • Bilgiyi özgürce ve sınırsız olarak sunarak açıklamalar yazabilmenizi
  • Matbaa maliyetlerini en aza düşürmenizi

Markanızın, firmanızın en güncel bilgilerini kolayca müşterilerinizle paylaşabilmenizi e-katalog sağlayacaktır.

e-katalog.png

Modern ve gelişmiş çağa ayak uydurarak mükemmel bir reklam hizmeti ve akabinde markanızın insanlarca tanınarak duyulması artık çok daha kolay. Binlerce kişiye aynı anda ulaşmanızı sağlayacak e-katalog sistemi ile hem şirketinizin kurumsallığını her kolda temsil etmiş olursunuz hem de şirketinizin büyük kitlelere ulaşmasını sağlayacaksınız.

grafik-tasarim-1-96.jpg

Herhangi bir ayrım olmayan bu sistemde ister web sitenizde isteseniz de e-ticaret sitenizde e-katalog oluşturarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece internet âleminde isminizi kolayca duyurmuş olacaksınız. Başarılı ve deneyimli grafik tasarımcı tarafından yapılan bu işlem ile broşür olarak elinizde de olan bir yazıyı, dergiyi dijital âleme uyarlatabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler