Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Doğru uygulanan küçük mutfak dekorasyonu ile sizin de ferah bir mutfağınız olsun!

Mutfak dolaplarınızı özel yaptırma imkanına sahipseniz, mutlaka dolabınızın portatif olmasına özen gösterin.

Artan nüfus, yenilenen konutların sebeplerinden biridir. Bu durum da özellikle kalabalık şehirlerden biri olan İstanbul ve diğer kalabalık şehirlerde yaşanmaktadır. Kalabalık olan şehirler de yenilenen eski yapıtların yıkılarak yenilerinin inşa edilmesi ile oldukça küçük yaşam alanları ile baş başa kalınmıştır.

mutfak dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Birden çok nedeni olan fakat  en büyük sebebi de artan nüfus yoğunluğu olan küçük konutlarda yaşamak başlarda oldukça zor olsa da üretilen mimari ve portatif çözümlerle alıştığımız küçük yaşam alanları kadınların en çok mutfak alanlarında sıkıntı çekmesine neden olmuştur.

mutfak dekorasyonları.jpg

Küçük mutfak başta zorlayıp daha sonra alışmış olması ve küçük mutfaklara uygun dekorasyon çözümleri üretilmesi kullanım ve konfor açısından oldukça işe yaran sonuçlar elde edilmesine yardımcı olmuştur. Küçük mutfak dekorasyonu he zaman göz korkutan mekanlardan biri olmuştur.

mutfak dekorasyonu.jpg

Birçok araç gerecin farklı amaçlar için aynı mekanda olma zorunluluğu işi daha da zorlaştırmaktadır. Yemek yeme alanı için masa sandalye, bulaşığın yıkanması için bulaşık makinası, gıdaların bozulmaması için buz dolabı ve mutfak araç gereçlerini koymak için de mutfak dolabı gibi birçok gerecin zaten küçük olan bir mekan olan mutfağa konması ile orta da kalan küçük bir alanın olması oldukça bunaltıcı bir durumken bu durumu değiştirebilir, daha ferah bir mutfak haline getirebilirsiniz.

mutfak dolabı ustamgeliyor.jpg


Portatif mutfak gereçleri

Küçük mutfak dekorasyonu dekore ederken dikkat etmeniz gereken her eşyanın mutfağınızın ebatı gibi minyon olmasıdır. Kaba bir buz dolabı küçük bir mutfakta oldukça heybetli ve yer kaplayıcı olacak ve alanın olduğundan dar görünmesine neden olacaktır.Yahut kaba görünen, koyu renkli ve yanlış konumlandırılmış bir mutfak dolabı da mutfağınızı oldukça karanlık, kalabalık ve dar gösterecektir. Doğru konumlandırılan ve küçük olan mutfakta kullanılan tüm eşyaların standarttan birkaç santim daha küçük olduğunu göreceksiniz.

mutfak dolapları ustamgeliyor.jpg

Mutfak dolaplarınızı özel yaptırma imkanına sahipseniz, mutlaka dolabınızın portatif olmasına özen gösterin. Örneğin mutfak dolabınızın bir kapağını açtığınızda mutfak masası olma özelliğine sahipken, kapandığında derli toplu bir dolap kapağı görüntüsün de olması gerektiğinde masanızı çıkartarak kullanmanıza yardımcı olacaktır.

mutfak dolapları.jpg

Böylece küçük mutfak dekorasyonu konusunda başarıya ulaşmış olacaksınız. Masa ve sandalyelerden kurtulduğunuz mutfak dekorasyonunuz da alandan tasarruf ettiğinize göre sıra en önemli işlerden biri olan ışıklandırma sistemi olacaktır. Mutfağınıza doğru ışıklandırma sistemi kurarak karanlık ve bunaltıcı bir mutfaktan kurtulmuş olacaksınız.

Marangoz ve Ahşap işleriniz için ihtiyacınız olan tüm uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler