Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Devrim niteliğinde ev dekorasyonu fikirleri için 3 altın fikir

Evinizdeki dekorasyonda ara ara değişim yaparak psikolojik olarak yenilenmeye çalışanlardansanız muhteşem bir önerimiz var.

Evinizdeki dekorasyonda ara ara değişim yaparak psikolojik olarak yenilenmeye çalışanlardansanız muhteşem bir önerimiz var. Yapacağınız ufak tefek ( aksesuar, küçük mobilya vs.) değişiklikler etki olarak da üzeriniz de oldukça ufak ve kısa etkilere sahip olacaktır. Etkisi kısa süren ufak değişimler sizi sık sık  yeni bir değişim arayışına sokacaktır.

ahşap tavanlı ev ustamgeliyor.jpg

Bu döngüye bir dur diyebilir ve köklü büyük ve radikal bir dekorasyon değişimi ile etkisi belki de yıllar süren bir değişim yapabilirsiniz. Size önereceğimiz ev dekorasyon fikirlerinden ilham alarak farklı ve daha keskin dekorasyon değişimleri üretebilir ve evinizde köklü ve kendi üretiminiz olan değişimlere imza atabilirsiniz.

ahşap tavanlı ev.jpg


1) Ahşap tavan

Eğer evinizin tavanları normalden alçak değilse veya standart yada standart üstü ise yapmanız gereken keskin ve oldukça şık bir değişim için ahşap tavan uygulamasıdır. Yapmanız gereken ahşap tavan ve her türlü ahşap işi ile ilgilenen firmalarla görüşerek evinizin, tavanınızın enine şekline uygun ahşap tavan modellerini size sunması ve aralarından evinize ve  ev dekorasyonunuza uyum sağlayanını seçmeniz olacaktır.

kış evi dekorasyonu.jpg

Ahşap tavan ister düz ister simetri şekiller de dizayn edebileceğiniz birçok desene sahip olup renk olarak da açık, orta ve koyu tonları ile seçeneğinizi genişletmektedir.

mozaik dekorasyon.jpg


2) Desenli seramik

Kendinden desenli geniş karelerden oluşan seramik döşemeler, seçeceğiniz desene göre evinize oldukça kaliteli bir görünüm sağlarken köklü bir değişimin de ilk adımı olmuş olacak. Misafir odanıza, oturma odanıza yahut hole uygulatacağınız kendinden desenli seramik döşemeler ile aynı zamanda alttan ısıtma sistemleri yaptırarak yaz kış ister halı ve kilimsiz ister ortada dekor amaçlı ufak desensiz düz bir halı veya kilimle kullanabilirsiniz.

2019 banyo dekorasyonları.jpg

Ev dekorasyonu konusunda evinize girer girmez dikkat çekecek olan bu değişim ile saraylarda kullanılan desenleri kullanarak evinize değer ve şıklık katmanız hiç de zor değil.

taşlı.jpg


3) Mozaik döşeme

Mozaik döşeme il e evinizde olağan üstü ev dekorasyonu büyüsüne sahip olabilir, uzun süre yenilik hissini doyasıya yaşayabilirsiniz. Dekorasyon da değişim istiyorsanız hemen hemen çoğu kişinin henüz keşfetmemiş olması evinizdeki yeniliğin hem size olan etkisini arttıracak hem de insanların evinize girer girmez dikkatini çekecektir.

mozaik ev dekorasyonu.jpg

Mozaik taşlarla yapacağınız en köklü değişim evinizin en göz önünde olan duvarına moazik taşları ister düz renkte ister birbiriyle ve ev dekorasyonu ile uyumlu iki renkte uygulatmanız olacaktır. Mozaik taşlar ile isterseniz bir hayvan veya çiçek figürleri ile  de evinizin havasına devrim niteliğinde bir değişim getirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler