Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

2019 Mutfak dekorasyonu trendleri

Büyük masraflara girmeden mutfağınızı 2018 trendine uydurmanız sandığınız kadar zor ve masraflı değil.

Büyük masraflara girmeden mutfağınızı 2018 trendine uydurmanız sandığınız kadar zor ve masraflı değil. Mutfağınıza uygulayacağınız birkaç dokunuşla yeni bir hava oluşturabilir, 2018 mutfak dekorasyonu ile aynı havayı yakalayabilirsiniz.

mutfak dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Birçok mutfak dekorasyonu çeşidinde özellik vurgulanan açık renk kullanım şartı 2018 mutfak dekorasyonu trendinde olmayan ve hatta tam tersini uygulayan bir tarzla karşımıza çıkmaktadır.

country tarzı mutfak ustamgeliyor.jpg

Mutfaklarda özgürce kullanılan koyu renkleri desteklemek için ışıklandırma sistemlerine ağırlık veren yeni dekorasyon trendinde tezgah, dolap altları, duvar yüzeyi (gömme ışık) gibi birçok alana ışıklandırma sistemi yapılmaktadır. Bol ışıklandırma sistemi desteği ile küçük veya büyük mutfak fark etmeksizin özgürce kullanılan koyu renklerin yanı sıra gri, vizon ve beyazın kombinine de sıklıkla rastlanmaktadır.

mutfak dekorasyonu.jpg

2018 yılında mutfaklar daha çok oturma odası havasında dekore edilmektedir. Tezgâh üstlerinde görmeye alıştığınız mutfak gereçleri dışında mutfakta pek görmeye alışık olmadığınız dekoratif eşyalar da artık mutfaklarda yer almaktadır.

mutfak dolabı  fiyatları ustamgeliyor.jpg

Artık evinizin herhangi köşesi için alacağınız aksesuar, dekoratif objeden mutfağınız için de beğenebilirsiniz. Koyu renk ve mutfak aksesuarları girdiği mutfaklarda renk kombinasyonuna da oldukça önem verilmektedir. Birbiriyle alakasız olan hiçbir obje ve rengin bulunmadığı bu mekanlarda çift ve birbiriyle uyumlu renklerin kullanılması oldukça önemli bir ayrıntıdır.

siyah mutfak dolapları.jpg

Bu yıl mutfak dekorasyonu kapsamında sık sık rastlayacağımız bir diğer unsurlarsa, bakır, bronz, ahşap ve eskitmenin sık rastlanır olmasıdır. Var olan dolaplarınızı bu yılın trendi olan tonlardan birine boyayabilir, yine bu yılın trendi olan bakır veya ahşabı dolap kulplarında kullanabilirsiniz.

2018 mutfak dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Bu yılın modasına uygun mutfak mobilyaları üreten firmaların kataloglarından ilham alarak da kolaylıkla ve ufak dokunuşlarla değiştirebileceğiniz mutfağınızda açık rafların ve üzerine dizili gösterişli aksesuar veya tabaklarında moda olduğunu unutmamakta fayda var.

2018 mutfak dekorasyonu.jpg

Dekore edilen mutfakta mutlaka ( ister yer de, ister rafta, tezgahta) yeşil bir bitki-ağaç bulunmalıdır. Mutfağın havasını organik bir havaya bürümeye ve psikolojik olarak çok daha rahatlanmasını sağlayan bitkiler oda konseptine uyum sağlayan dekorasyon tarzıyla oldukça sık tercih edilenler arasındadır. Renk seçenekleri içerisinde rahatlamaya yardımcı olsun diye doğa renkleri de yer almaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler