Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Sadece 2 adımla sonbahar dekorasyonu yapmanın tadını çıkartın!

Sonbahar ile değiştirilecek ev dekorasyonun, zihnimizin kış aylarını daha çabuk kabullenmesine yardımcı olduğunu biliyor musunuz?

Gelen sonbahar ile yaklaşan kış aylarının evlerdeki atmosferi etkilediğini görmeye yavaş yavaş başlıyoruz. Hala yaz modunda olan evlerin ve zihnimizin kış moduna girmesi ve sonbahar ile değiştirilecek ev dekorasyonu zihnimizin kış aylarını daha çabuk kabullenmesine yardımcı oluyor.

kış evi dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Ev dekorasyonu yaparken her mevsime özel dizayn yapmak zorunda elbette değilsiniz. Fakat eylül-ekim ayları gibi yazdan kışa geçiş dönemi olan bu keskin mevsim geçişinde kişiler, ailesinin ve kendinin psikolojisini hazırlamak ve daha rahat hissetmek için mutlaka ev içerisinde ufak tefek değişiklikler yapmalıdır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Masrafsız bir şekilde sonbahar dekorasyonu yaparak ev halkının ve sizin yaklaşan kış ayı için üzülmek yerine sevineceğiniz ve içinizi ısıtan bir ev dizaynı için yapmanız gerekenler şöyle sıralanabilir.

huzurlu ev dekorasyonı.jpg


Sıcak renk tonlarını kullanın

Yaz aylarında yaptığınız dekorasyon ve dekorasyon renkleri ile evin havasını ferah ve yalın bir hale çevirmiş olmanız, bunaltıcı yaz ayları için oldukça güzel bir seçimdi. Fakat artık soğuyan havalarla birlikte ilk olarak renk değişiminden başlamanız gerekecektir.

sonbahar dekorasyonu.jpg

Renklerin insan psikolojisindeki kuvvetli yeri dekorasyonu uygulayacak kişiler tarafından mutlaka bilinmeli ve doğru renkler seçilmelidir.

salon dekorasyonu.jpg

Yaz aylarında tercih edilen beyaz, açık mavi, açık yeşil gibi ferahlatıcı tonların kış aylarına uygun olmayacağı mutlaka bilinmelidir. Kış aylarında ise sıcak tonlar ile sonbahar dekorasyonu için belli başlı yerlere dokunuşlar yapmanız gerekir.

yemek masası modelleri ustamgeliyor.jpg

Eğer bu değişimin masrafsız olmasını istiyorsanız koltuğunuzun döşemesini değiştirmek yerine sıcak tonlarda olan bir renkte örtü örtmelisiniz.

huzurlu ev dekorasyonı.jpg

Renkli battaniyeler, renkli yastık kılıfları da yine size kış ayını sevdirecek ve kabullenmenizi sağlayacaktır. Kırmızı, kahverengi, turuncu, hardal sarısı, koyu gri gibi sıcak ve mevsime özgü tonlara yer vermelisiniz.

sonbahar dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


Loş ışık, mumlar

Yaklaşan soğuk havanın habercisi olan sonbahar ile yapacağınız masrafsız dekorasyon için bir diğer önerimiz ise kokulu mumların, ayaklı ve masa üstü abajurlarının kullanılması olacaktır. Soğuk kış aylarının sevilmesine yardımcı olan kokulu mumlar, sıcak bir çay veya kahve eşliğinde oldukça güzel bir akşam geçirmenizi sağlayacaktır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Kullandığınız sıcak tonlar, yaktığınız mumlar dışarıdaki soğuk havadan, sıcak yuvanıza gelerek yumuşak diz battaniyeniz altında keyifle oturmanızı ve çay, kahve keyfi yapmak için heyecanlanmanızı sağlayacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler