Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Nakliyat firması seçerken sakın bu hatalara düşmeyin!

Evden eve nakliyat ihtiyacınızda tercih edeceğiniz firmada bunlara dikkat etmezseniz mağdur olursunuz!

Evden eve nakliyat sektöründe birçok güzel ve olumlu gelişme olmasıyla birlikte hala sorun ve usulsüzlüklerde mevcuttur. Her ne kadar en aza inmiş olsa da ne yazık ki hala mevcut olan merdiven altı işler, şık görünümlü içi boş firmalar en iyi ve sıkı araştırmayı istemekte. Eğer yakın bir zamanda taşınmak gibi bir niyetiniz varsa şimdi sıralayacağımız maddelere çok dikkat etmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

nakliyat şirketleri ustamgeliyor.jpg

  • Eğer taşınmak veya eşyalarınızı bir yere taşıtmak gibi bir niyetiniz varsa nakliyat şirketi arayışına çok önceden girmelisiniz. Asla son dakikaya bırakmamanız gereken bu işlem son anda ne bulursanız kabul etmek zorunda kalacağınız bir durum olmaktan çıkacaktır. Evden eve nakliyat firması seçmeyi son ana bırakmak, evden eve nakliyat firması ile iş öncesi sözleşme yapmamak oldukça büyük yanlışlardır. Bu konuda en başından önlem almayı asla ihmal etmemelisiniz.

nakliyat firmaları.jpg

  • Hepsi olmamakla birlikte birtakım şehirlerarası nakliyat firmaları işinizi yapmak için yapmış oldukları anlaşmadan sonra, taşıma işinizi aldıkları komisyon karşılığında başka kamyonculara yaptırıyor. Bu taşıyıcı kamyoncular oldukça az bir para karşılığı yaptıkları bu işte özensiz ve kargatulumba iş yaparak mağdur olmanıza neden olabiliyorlar.

nakliye firmaları ustamgeliyor.jpg

  • Anlaşmaya oturduğunuz nakliyat firması ile ihale formu doldururken kimi zaman dikkatsizlikten kimi zaman ise farkında olarak taşınacak eşyaların miktarını olduğundan çok daha az yazabiliyorsunuz. Ancak kar etmeye çalışırken ciddi zararlarla karşı karşıya kalabileceğinizi söylememiz gerekir. Nakliyat firması bu durumu tespit ettiği anda ücreti yükseltmekle birlikte çeşitli gereksiz masraf listesi ile de karşınıza çıkabilmekte.

Nakliyatçı.jpg

  • Evden eve nakliye işi kişilerin sürekli kullandığı bir hizmet olmadığı için çoğu firma yapmış olduğu hizmeti eksik tamamlayabiliyor. Sık tercih edilmeyen bir hizmet olduğunun farkında olan nakliye firmaları işin sonunda memnuniyetinizi yahut şikâyetinizi pek de önemsiyor denilemez.

nakliyat ustamgeliyor.jpg

  • Tercih edeceğinizi nakliye şirketinin kurumsal olmasına özen gösterin. Kurumsal olan nakliye şirketleri çoğunlukla sigortalı çalışmaktadır. Bu ise sizin her koşulda haklarınızın korunması madur olmamanız anamına gelir.

Nakliyat İşleri.jpg

Bütün bu maddeleri göz önünde bulundurarak nakliyat firması seçimi yaparsanız taşınma sürecinde hem bedenen hem de ruhen daha az yıpranmış olursunuz. Rast gele tercih edeceğiniz veya son dakika araştırmadan anlaşacağınız nakliyecilerle bu tarz sorunlar yaşamanız oldukça yüksek bir ihtimaldir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler