Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Asansörlü nakliye tercih edeceklerin dikkatine!

Asansörlü nakliyat kapsamında hızla gelişen ve değişim gösteren yenilikler, kişilerin işini kolaylaştırırken taşınmayı da hızlandırıyor .

Nakliyat alanında hızla gelişen ve değişim gösteren yenilikler kişilerin işlerini kolaylaştırırken taşıma işinin de hızlanmasına yardımcı olmuştur. Oldukça yüksek katlı olan evlerin taşınma sırasında yaşanılan zorluk ve sıkıntılar kişileri bezdirse de gelişen teknoloji ile hayatımızda var olan asansörlü nakliyat sistemi, herkesin derin bir nefes almasına neden oldu.

shutterstock_782032204.jpg

Yüksek olan katların merdivenlerini aşarak mobilyaları taşımak, bugüne dek birçok mobilyanın hasar görmesine ve birçok çeşitli zarara uğramasına neden olmuştur. Tüm bunlardan ve daha sayısızca sıkıntısından dolayı eşya taşımanın en kolay yolu olarak asansörlü nakliyat gösterilmektedir.

evden eve nakliyat fiyatları.jpg

Taşınacak olan ev yüksekse ve binada asansör yoksa asansörlü nakliyat sistemi devreye girerek insan gücü ile saatlerce sürecek olan işin çok daha kısa sürede ve en hasarsız şekilde halledilmesine yardımcı olmaktadır. Nakliyat işiniz asansörlü olması deneyimli bir nakliyat firması tarafından karar verilen ve saptanan bir işlemdir.

nakliyat fiyatları ustamgeliyor.jpg

Eğer taşıma işleminde asansör kullanılması gerekiyorsa buna deneyimli bir nakliyat firması buna karşı en doğru olan kararı verecektir. Bu sistemin kullanılabilmesi için ev konumunun buna uygun olması da hayli önemli bir noktadır. Mobilyaların nakliyat firması tarafından taşınabileceği ortamın (pencere, balkon) uygun olması şartı ile birlikte modüler asansörün kurulması için bina etrafından uygunluk onayı alması gerekmektedir.
Kimi zaman taşıma gerçekleşecek olan evin önünde var olan bir ağaç yahut ev önünde var olan trafik akışı dahi asansörlü nakliyat sistemi kurulumuna engel olmaktadır.

asansörlü-nakliyat.jpg

Asansörlü nakliyat için gerekli olan şartlar nelerdir?

Taşınacak olan kişilerin en sık sorduğu sorulardan biri olan bu soru için cevaplar şöyledir; Taşınacağınız evin çevresini birçok açıdan çekerek nakliyat firmasına mail atarak net cevaba kısa bir süre içerisinde ulaşabilirsiniz.

asansörlü nakliyat.jpg

Nakliyat firmasının asansöründe hangi eşyaların taşınmasının mümkün olduğunu merak edenler için ise; asansörlü nakliyatın asansörleri çoğunlukla balkon, çift açılır pencere yahut uygun pencere komple sökülür ve eşyalar bu şekilde asansöre taşınır. Bunun için söküme uygun bir pencere olması da şartlar arasında yer almaktadır.

Asansörlü Nakliyat ustamgeliyor.jpg

Nakliyat firmasının kurulmuş olduğu pencere yahut balkondan geçebilen bütün eşyalar asansör ile taşınabilir. Bunun dışındaki eşyalar yine merdivenden indirilerek nakliye aracı içerisine yerleştirilmektedir.
Şayet taşınma durumunuz varsa ve bunun için asansörlü nakliyat firması tercih etmek istiyorsanız ilk olarak bir metre yardımı ile beyaz eşyalarınızın pencereden veya kapıdan geçip geçmediğini kontrol etmelisiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler