Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İyi bir dekorasyon için iç mimar desteği neden gerekli?

Dekorasyon konusunda neden bir iç mimarla çalışmanız gerektiğini merak ediyorsanız buyurun;

Aslında kolay olduğu düşünülen dekorasyonun uğraştırıcı ve belli bir bilgiye dayalı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer dekorasyonu yapacak olan kişi bu konuda belli bir deneyime sahipse, dekorasyon ve belli merakı varsa daha kolay doğru sonuçlar ortaya koyabilmesi mümkündür.

ev dekorasyonu.jpg

İyi bir zevkiniz varsa ve dekorasyon konusunda ciddi bir araştırma yaparak fikir edindiyseniz, elbette iyi sonuçlar çıkarmanız mümkündür. Fakat bu durum çoğu zaman uyumsuz görünen bir oda veya tarzları harmanlamaya çalışırken karman çorman bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olmaktadır.

dekorasyon stili.jpg

Eğer iyi bir dekorasyon merakınız yoksa ve evinizi dekore etmeniz gerekiyorsa mutlaka işin uzmanlarından destek almalı ve evinizi ona göre dekore etmelisiniz.

dekorasyon.jpg

İç mimardan nasıl dekorasyon desteği alırım?

Eğer yeni bir eve taşınacaksanız veya evinizi yeni dekore edecekseniz güzel ve konforlu bir sonuç için mutlaka işinde uzman ve deneyimli bir mimardan destek almalısınız. Elbette bu konuda yeterli olduğunuzu düşünüyorsanız ve ortaya çıkacak sonuç için kendinize güveniyorsanız ev dekorasyon işini kendiniz de yapabilirsiniz ancak bir iç mimar ile aynı sonucu çıkartmanızın pek mümkün olmadığını söyleyebiliriz.

dekorasyon tarzı-iç mimar-desteği.jpg

İç mimarlar yalnızca bir evi dekore etmez aynı zamanda da evin çeşitli köşelerini değerlendirmek için gizli ve çok amaçlı dolaplar ve alanlar oluşturur. Özellikle küçük olan odaları dekore etmek iç mimar desteği olmadan oldukça zordur. Yerden tasarruf ederken şık ve çok amaçlı eşyaları küçük odanıza sığdırabilmeniz için iyi bir mimarla çalışmalı veya sıkı bir araştırma yapmalısınız.

ev dekorasyonu.jpeg

İç mimar desteği olmadan yapacağınız yanlış dekorasyonlar, bir şeye benzemeyen kombinler, yanlış seçilen renkler, kaba ve kullanışsız eşyalar gibi ev dekorasyonu konusunda tüm güzelliği ve konforu bozan durumların hepsinden kurtulun ve hem ruhunuza hem zevkinize hem de evin şekline uygun dekorasyon için deneyimli bir iç mimardan destek alın. Aksi halde bilinçsizce ve rast gele yapacağınız ev dekorasyonunda evinizdeki görüntü ve konfor eksikliği ile uzun bir süre yaşamak zorunda kalacaksınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler