Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Erkeklerin hayali kaslı bir vücut için uygulamaları gereken 4 madde

Kadınların fit olma hayali gibi erkeklerin de kaslı olma hayali aslında doğru yöntemler kullanıldığında o kadar da zor bir durum değildir.

Oldukça yoğun ve tempolu bir çalışma hayatı ile fazlalaşan kilolar kadınları olduğu kadar erkeklerinde rahatsız eden bir durumdur. Kadınların fit olma hayali gibi erkeklerin de kaslı olma hayali aslında doğru yöntemler kullanıldığı takdirde o kadar da zor bir durum değildir. Şimdi vereceğimiz öneriler ile daha hızlı kas sahibi olmanın yolları madde:

spor yapmanın faydaları ustamgeliyor.jpg

Her işin bir yöntemi olduğunu asla unutmayın. Çabanız her ne kadar fazla olursa olsun, eğer yanlış hareket ediyorsanız doğru sonuca ulaşmanız imkansız. Bilinçli bir şekilde yapmadığınız işlemler ne yazık ki boşuna yapılmıştır. Ancak doğru ve bilinçli hareket ederseniz kısa sürede daha verimli sonuçlar almak oldukça kolaydır.

kaslı bir vücuda nasıl sahip olunur ustamgeliyor.jpg


1)Vücudunuzu tanıyın!

Kişinin kendi vücut yapısını tanıması ve metabolizmaya uygun doğru teknikleri seçmesi ve yine doğru bir şekilde bu tekniği uygulaması her şeyden önemlidir. Antrenman yaparken seçmiş olduğunuz doğru yöntem ile sistemli ve tempolu çalışmaya özen göstermelisiniz.

fitness sporu ustamgeliyor.jpg


2) Aceleci olmayın

Sabırlı olmanız ve aceleci davranmamanız daha sağlam ve sağlıklı bir fiziğe sahip olmanızı sağlayacaktır. Optimum koşullarda vücut günde 10 gram kas üretmektedir. Yaptığınız programda sabit kalın ve sık sık program değiştirmeyin. Bir programı en azından 4-5 hafta boyunca uygulayın.

kaslı bir vücuda sahip olmak için ne yapılması gerekir.jpg


3)Düzen ve istikrar

Eğer kas yapmak için kararlıysanız ilk olarak istikrarlı olmak zorunda olduğunuzu da bilmeniz gerekir. Size uygun bir program hazırlamak yine size düşüyor. Tüm programlar belli bir seviyeye hitap eder ancak bu işte asıl önemli olan bu programa sadık kalabilmektir. Her gününüzü planlayın ve ona göre hareket edin.

kaslı bir vücuda sahip olmak için ne yapılması gerekir ustamgeliyor.jpg

Asla unutmamanız gereken bir olgu varsa bu da başarıya gidilen her yolun düzenli ve programlı çalışmaktan geçtiğidir.

sağlıklı yiyecekler ustamgeliyor.jpg


4)Beslenmeye dikkat

Beslenme kaslı vücut sahibi olmak isteyenler için olmazsa olmaz bir kuraldır. Gün içerisinde en az dört öğün beslenmeli ve her öğünde protein alımı olmalıdır. Et, tavuk, balık, peynir, süt, yumurta, fındık, ceviz gibi gıdaları tüketerek kas yapımını hızlandırır ve kaslarınızı besleyebilirsiniz.

spor yiyecekleri.jpg

Beslenme listesi yaparken en başa su eklemeyi de unutmamalısınız. Egzersizler esnasında kaybettiğiniz su kaybının hızlı bir şekilde yerine gelmesi için bol su içmeniz, vücudunuzun dirençli ve daha aktif olmasını sağlayacaktır.

Özel fitness koçluğu için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler