Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçların herkes tarafından bilinmeyen olumlu özellikleri( Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık)

Tüm burçların kendilerine has sivrilen özellikleri vardır. 6 burcun en sivrilen özellikleri;

Tüm burçların kendilerine has sivrilen özellikleri vardır. Bu özellikler hemen her kes tarafından bilinir. Kimisi kıskanç, kimisi özgürlüğüne düşkün, kimisi duygusal özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Fakat bu özellikler her dönemde iyi ve olumlu değildir. Elbette olumlu olduğu kadar her burcunda olumsuz özellikleri de bulunmaktadır. Bu özellikler çoğunlukla arka planda kalan ve hemen herkes tarafından takdir görmeyen özelliklerdir.

terazi-burcu.jpg

  • Uyum-değişim insanı Teraziler

Terazi burçları çevrelerindeki insanları mutlu etmek için harcamış oldukları çabayı içgüdüsel olarak yaparlar. Çoğu kişiye bu durum oldukça saçma ve gereksiz gelse de terazi çevrelerindeki insanları mutlu etmekten ve amaçları için değişimler oluşturmakta hoşlanırlar. Terazi burçları her daim kendi denge arayışları gibi görülür ve algılanırlar. Hedefleri var oldukları ortama ve etraflarındaki ortama mutluluk ve değişim getirmektir.

akrep-burçları.jpg

  • Sabırlı Akrepler

Akrep burcu insanı esrarengiz yanlarıyla nam salmışlardır. Fakat akrep burcu insanının en dikkat çekici özelliği sabırlı oluşlarıdır. Gizem ve esrarengiz yapılarının gölgelemiş olduğu sabırlı oluşları akreplerin istedikleri biri için, bir iş için veya herhangi bir konu için uzun yıllar sakinliklerini bozmadan bekleyebileceklerini bilmekteyiz. Akrep burcu eğer bir şeyi hedeflemişse bunu elde etmek için yıllarını harcayabilir ve asla pes etmez.

yay burcu.jpg

  • Doğrucu Davut-yaylar

Yay burcu insanı özgürlüğe olan aşkları ile ön planda olsalar da dürüstlükleri ile de bir numaralı kişilerdir. Yakınlarının farkında olduğu dürüstlük ve doğruluk en büyük takdiri hak eden yönleridir. Kimi zaman bu dürüstlük yönleri rahatsız edici olsa da onlar asla doğrucu Davut olmaktan vazgeçmezler.

iş-oğlak burçları.jpg

  • Ters yaşantılı oğlaklar

Oğlak burçları çoğunlukla genç yaşta işlerine olan bağlılıkları ve ciddiyetleri ile bilinirler. Gençlerin çoğu eğlenirken oğlak burcu insanı çalışır, çalışır, çalışır. İlişkilerinde de her zaman bu yönden büyük sorunlar yaşar. Ancak oğlak burçları ilerledikçe gençler gibi eğlenir, güler, gezer. Bu durum ise yaşantılarının biraz ters olduğunu göstermektedir.

kova-burcu.jpg

  • İnadım inat kovalar

Aslında inatçılık her ne kadar olumsuz bir özellik olsa da kovalar için iş öyle değildir. Bu inatçı oluşları kova burçlarının vermiş oldukları kararlarda istikrarlı olmalarını ve hedeflerine bu özelliklerinden dolayı tutunmalarını sağlamaktadır. Bu konuda etrafları ve yakınları tarafından her ne kadar onay görmeseler de çoğu kişinin erişemediği hedeflere her zaman kovalar ulaşır.

balık-burcu.jpg

  • Esrarengiz balıklar

Balık burcu insanının kendisine ait olan ufak bir dünyaları vardır ve o dünyaları yalnızca kendilerine aittir. O dünyada gizemli bir yaşamları vardır ve bunu dışarıdan kimse bilemez. Bu özellikleri kimse tarafından bilinmese de bu dünya balık burcu insanının yaralarını sardıkları ve kendi sorunlarını kolayca çözdükleri bir alandır ve onlara çok iyi gelir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler