Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Home Office çalışma ortamı ile başarıyı yakalamanın 4 kuralı

Home Office çalışıyorsanız ve git gide performans düşüklüğü yaşıyorsanız acilen veriminizi arttıracak çözümleri incelemelisiniz!

Hemen hemen herkesin oldukça şanslı bulduğu Home Office işe sahip olan kişiler çoğunlukla bu durumdan şikâyetçi. Bunun neden en belirgin nedeni ise dikkatin oldukça zor sağlanmasıdır. Home Office çalışmanın neden şikâyet edilen bir hal aldığını incelemeden önce normal bir iş yaşantısı olan kişinin yaşadığı sıkıntıları inceleyelim.

home ofiice-çalışanlar.jpg

Dışarıda çalışmanın özellikle İstanbul gibi büyük ve kalabalık şehirlerde oldukça fazla dezavantajı vardır. Trafik, kalabalık, yoğun çalışma temposu gibi olumsuzlukları olan çalışma hayatının yorduğu kişilerce Home ofis sistemi oldukça kurtarıcı bir çalışma imkânı olarak görülmektedir. İstanbul gibi kalabalık şehirlerde bir nimet olarak görülen Home Office trafikten uzak sakinliğin var olduğu ve beden yorgunluğunun olmamasıdır.

home-office.jpg

Home Office çalışmanın dezavantajları nelerdir?

Home ofis sistemi dezavantajlarına bakacak olursak da; kalabalık bir evde yaşamak, gidip gelenin oldukça sık olması, televizyonun çok yüksek ses ile izleniyor olması, evde disiplin kurulamaması ve çalışmanın sürekli ertelenmesi diyebiliriz.

home office.jpg

İncelemiş olduğumuz Home Office çalışma ortamı dezavantajları ile sağlayacağınız ortamın aynı olması iş kalitenizi düşürür hatta yok eder. Yapmanız gereken eğer çalışma hayatınıza ev ortamında devam etmek istiyorsanız yahut evde çalışmak zorundaysanız, doğru çalışma ortamını nasıl oluşturabileceğiniz araştırmak olacaktır. Evinizde verimli bir Home Office çalışma ortamı oluşturmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken ana unsurlar ise şöyledir.

verimli-çalışma.jpg

Daha başarılı olmak için uygulanması gereken Home Office sistemi nasıl yapılır?

Çoğu kişinin oldukça istediği bir çalışma tarzı olan Home Office sistemindeki eksikler tamamlanmadan asla verimli sonuçlara ulaşmak mümkün değildir. İşte dikkat edilmesi gereken maddeler:

  • Tıpkı dışarıda çalışıyor gibi çalışma saatleriniz olsun ve hayati durumlar dışında asla işinize ara vermeyin, bırakmayın, ertelemeyin.
  • Çalıştığınız alan mutlaka televizyondan uzak olsun,
  • Kalabalığın yoğun olduğu alana masanızı ve çalışma ortamınız kurmayın. Eğer imkân varsa çalışmak için bir odanızı ayırın, eğer imkân yoksa ev içindeki en kuytu köşeye çekilerek ayakaltında, sesin ortasında olmaktan uzak durun.
  • İşinizi asla misafir, gezme, telefon gibi durumlar ile bölmemeye özen gösterin ve başınızda bir patron varmış gibi disiplinli olun.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler