Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Evden eve nakliyat fiyatları ne kadar? Nakliye fiyatları neye göre belirlenir?

Evden eve nakliyat işinde bu işi hakkıyla yapan firmalardan alacağınız hizmette her şeyin sorunsuz ve düzenli bir şekilde ilerlemesine sağlayabilirsiniz. Lakin bunun için ilk olarak işini gerçekten hakkıyla yapacak olan bir evden eve nakliye şirketi bularak işinizi, eşyalarınızı emanet etmek olacaktır.

Evden eve nakliyat firması seçerken nelere dikkat etmeliyim?

İnsanlığın var oluşundan sonra başlayan taşıma, taşınma işlemleri günümüze oldukça farklı yöntemleri atlayarak gelmiştir. Şimdi ise oldukça fazla olan ev taşıma şirketleri sayesinde taşınacak kişinin çok daha hızlı hizmet alması ve işini çok daha kısa sürede halledebilmesi sağlanmakta.

Tüm bu seçenekler içinden doğru olan nakliye firmasından hizmet almanız, doğru olan evden eve nakliye firmasının taşıma işinizi yaptırmanız işleri oldukça kolaylaştıracaktır. İşte evden eve nakliyat şirketleri içinden seçim yaparken iyi bir şirketten hizmet almak için dikkat etmeniz gereken maddeler;
• İlk olarak dikkat etmeniz gereken nakliye şirketinin kaç yıldır bu işi yaptığıdır. Yaptığı işte tecrübe sahibi olması alacağınız hizmetin kalitesi için oldukça önemli bir unsurdur.
• İkinci dikkat etmeniz gereken ana unsur ise nakliyat şirketinin bu alanda branş olarak hizmet verip vermediğidir. Örneğin; tercih ettiğiniz nakliyat şirketi evden eve nakliyat olarak uzun yıllar hizmet veriyorsa bu alanda branşlaşmış ve bu alanda sağlam bir tecrübe sahibi olmuş demektir. Ancak tercih ettiğiniz nakliyat şirketi verdiği hizmette farklı dallarda da yoğunlaşmışsa, hatta farklı dallarda evden eve nakliyat alanında çok daha az hizmet alıyorsa yapmanız gereken evden eve nakliyat konusunda uzmanlaşmış olan ekipler tarafından hizmet almanız olacaktır.

• Evden eve nakliyat alanında branşlaşarak uzun yıllar hizmet veren nakliyat şirketi üzerinde yapacağınız diğer işlem ise evden eve nakliyat şirketinin kurumsal olarak hizmet verip vermediği yönünde olacaktır.
Eğer ev taşıma şirketi kurumsal olarak hizmet vermiyorsa tercihiniz her zaman kurumsal olandan yana olmalıdır. Kurumsal olarak hizmet veren ev taşıma şirketleri; eşyalarınızın, çalışanların ve yaptığı işin önemini bilerek hareket eder. Çalıştırdığı işçinin iş güvenliği dâhil olmak üzere tüm sosyal haklarını sağlar. Öte yandan da taşıdığı eşyaların nakliye sigortası yapılmasını sağlayarak taşınma esnasında karşılaşılacak olan herhangi bir olumsuzluğun yaşanması halinde bedelinin zaman kaybetmeden karşılanabilmesini sağlamaktadır.

Evden eve nakliyat fiyatları ne kadar? Evden eve nakliyat fiyatları neye göre belirlenir?

Evden eve nakliyat şirketi seçerken ‘’nakliye fiyatları’’ konusunda da oldukça dikkatli seçimler yapmalısınız. Tercih edeceğiniz nakliye firması sayesinde ne gereksiz para harcamış olursunuz ne de değerinden çok çok az paraya, garantisiz bir şekilde eşya taşıtmış olursunuz. Taşınma işlemi kendi içinde belli külfetleri olan ve oldukça da masraflı olabilen bir işlemdir. Bu işlemin belirleyici bazı özellikleri bulunmaktadır. Evden eve nakliyat fiyatları içinde belirleyici unsurlar ise şu şekildedir;
• Taşınılacak iki ev arasındaki mesafe,
• Taşınılacak olan eşya sayısı(fazlalığı)

Evden eve nakliyat fiyatları konusunda ücretin belirlenmesini sağlayan ilk iki ana unsur gidilecek olan mesafe ve taşınılacak olan eşyanın ağırlığıdır. Buna göre nakliye arabasının büyüklüğünü, yakıtını belirleyecek olan firma sizden de bu doğrultuda bir ücret talep edecektir.

Nakliye evden eve işleminde kaba fiyatın belirlenmesinden hemen sonra tarafınıza sunulacak olan hizmette de ek olarak talep ettiğiniz her işlem için belli bir ek ücret ödemeniz gerekmektedir. Nakliye işinde ek ücret gerekmeden verilen hizmetler;
• Evde yer alan büyük eşyaların demeonte edilmesi,
• Daha önceden paketlenerek hazırlanan ve nakliyat şirketi tarafından demonte edilen eşyaların nakliye aracına taşınmaları,
• Nakliye aracına taşınan eşyaların yeni adrese götürülmesi,
• Yeni eve, yeni adrese taşınan eşyaların eve taşınarak istenilen odaya istenilen büyük eşyaların tekrar montajının yapılması.

Tüm bu hizmetler nakliyat şirketinin ücretini belirleyen ‘’taşınılacak iki ev arasındaki mesafe’’ ve ‘’taşınılacak olan eşya sayısı’’ olarak belirlenen ücretin içinde verilen hizmetlerdir. Bu hizmetler için ek olarak ücret talep edilmemektedir. Ancak nakliye işleminde ek olarak hizmet talep ederseniz alacağınız hizmet karşılığında ek olarak ücret ödemeniz gerekecektir. İşte ek olarak alabileceğiniz hizmetler;
• Evden eve depolama, yani eşyalarınızı taşıtacağınız nakliye şirketine eşyalarınızı bir süre muhafaza etmesini isteyerek ek olarak da bir ücret ödeyebilirsiniz.

• Ev taşıma sürecinde ister keyfi ister mecburi olarak taşınacak olan eşyalarınızın paketleme ve kolileme işlemlerini de nakliyat şirketi ekibine yaptırmak isteyebilirsiniz. Mutfak, banyo, yatak odası, salon, halılar, perdeler, mutfak eşyaları, giysiler gibi tüm eşyaların paketleme işlemlerini yine ek bir ücret karşılığında bu işte tecrübe sahibi olmuş nakliye ekibinden talep edebilirsiniz.

Nakliyat hizmet almadan önce firma ile son görüşme neden önemli?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Evden eve nakliyat şirketinden almak istediğiniz yukarıdaki ve benzeri hizmetlerden herhangi birinde yararlanmak istiyorsanız bunu hizmet almaya başlamadan önce şirket sorumlusu ile konuşarak istediğiniz doğrultuda bir hizmet almaya özen göstermelisiniz.

Aldığınız evden eve nakliye hizmetinde ek olarak da talep ettiğiniz hizmetin toplam bedelini de öğrenerek bütçenize uygunsa onaylayabilir ve sözleşmeyi imzalaya bilirisiniz. Kurumsal olarak hizmet veren bir evden eve nakliyat şirketi tarafından alacağınız hizmette sözleşme imzalamanız daha sonra karşınıza çıkacak olan olumsuzluklardan korunmanızı sağlayarak karşınıza hizmet sonrasında hiç beklemediğiniz ücretlerin çıkmasını önlemektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler