Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Zayıflamak için aklınıza gelmeyecek bir diyet programı ile tanışmaya hazır mısınız?

Sıkıcı diyet programları ve egzersizlerden bıkıp usanmış olmanız hiçte şaşırtıcı değil. İşte size yep yeni bir zayıflama yöntemi

Sizde kilo ile başı dertte olanlardansınız fakat diyet yapmaktan da bıktıysanız doğru yerdesiniz. Aklınıza bile gelmeyecek yöntemlerle zayıflamanız aslında çokta zor değil.

diyet.jpg

Sıkıcı diyet programları, egzersizler hepsinden bıkıp usanmış olmanız hiçte şaşırtıcı değil. Birazdan vereceğimiz önerilerle kendinize belirli bir düzen oluşturarak çok daha kolay kilo verebilir ve bunun için çok da özel bir çaba sarf etmeden yapabilirsiniz.

su-diyeti.jpg

1) Su mucizesi ile dost ol

İnsan beyninin %90’ı sudan oluşmaktadır, aynı şekilde bedenimizin de %80’i su ile kaplı olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, suyun insan sağlığı için ne kadar ciddi bir öneme sahip olduğunu göz ardı etmemiz mümkün değildir. İnsana bu kadar sağlık kaynağı olan bir kaynağın aynı zamanda vücuttaki fazla kilolardan da arındırması tam anlamıyla mucizevi bir etki olduğunu gösteriyor.

su-diyeti-nasıl-yapılır.jpg

Su diyeti yapmaktan ziyade kendinize günün belirli saatlerinde belirli miktarlarda su içmeyi ve bunu beslenme alışkanlığı haline getirmeyi deneyin. Sabah uyandığınızda metabolizma çalıştırıcı olarak 2 veya 2 bardak hafif limonlu su içebilirsiniz. Öğlen ve akşam yemeklerinden önce de su içerek midenizin 3’de 1’ini su ile doldurarak yemek yeme kapasitenizi 3’de 1’e kadar düşürün.

elma-koklamak-ustamgeliyor.jpg 


2) koku ile açlığınızı azaltın!

Birçoğunuza anlamsız gelen bu yöntem aslında oldukça etkili olup kişinin yeme kapasitesini en aza kadar indiriyor. Acıktığınız da yemek yemeden hemen önce elma, muz gibi meyveleri derinlemesine koklamanız tıkanmanıza neden olarak yemeyi daha az tüketmenize sebep oluyor.

yavaş-yemek-diyet.jpg


3) Yemeyi yavaş yiyin, çok çiğneyin

Evet, acele ve hızlı yemek için lokmanızı iki kere çiğneyerek yutmayın! Hem hazmı zorlaştırmış hem de kilo almış olacaksınız. Yavaş yenen ve çok çiğnenen yemek vücut tarafından çok çabuk hazmedilerek öğütülür. Böylelikle tükettiğiniz gıdanın kaloriye dönüşmesi çok minimum seviyede olur. Diyet yapıyor gibi değil de doğru beslenme olarak baktığınız da hem psikolojik olarak rahatlamış olacaksınız hem de çok daha çabuk sonuç alacaksınız.

dans-hareket-sağlık-diyet.jpg


4) Hareketi eğlenerek yapın

Zayıflamak için hareket etmenin olmazsa olmaz şartlardan olduğunu söylememize gerek olmadığını düşünüyorum. Fakat yapacağınız hareketin mecburi değil de eğlendirici olduğunu düşünerek yaparsanız bıkmaz ve bırakmazsınız.  Örneğin; dans ederek, koşarak, temiz hava da yürüyerek hem zayıflamış hem de motive olmuş olursunuz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler