Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Usta bulmanın yeni trendi ‘’Ustamgeliyor.com’’

Ustamgeliyor.com sitesi olarak uzun zamandır boya badanadan nakliyata yüzlerce sektörde binlerce firma ve ustaya istihdam sağlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan ve mesleklerini icra eden usta ve firmaların ücretsiz bir şekilde ‘’usta kaydı’’ yaptırarak web sitemize kayıt olmaları sonucunda, sitemize gelen tüm işlerden haberdar olarak istedikleri işlere fiyat teklifi verip, müşteri ile anlaştığı takdirde işe sahip olabilmektedirler.

Türkiye çapında verdiğimiz bu hizmet sayesinde web sitemize kayıt olan usta/firmaların oturdukları yerden iş imkanına sahip olmalarını sağlıyoruz.

Sizler de mesleğinize doğrultusunda hizmet vermek istiyorsanız Ustamgeliyor sitesini ziyaret ederek buradan usta kaydı linkine tıklayabilir, bu sayfada yer alan ‘’ Ustayım-KAYIT OL’’ yazılı butona tıklayarak karşınıza çıkacak olan soruları yanıtlayıp usta kaydınızı oluşturabilirsiniz.

İster şahıs ister firma olarak yapacağınız kayıt işlemi ile birlikte Ustamgeliyor.com sitesinde profile sahip olabilir, firmanızın yahut şahsınızın  reklamını ücretsiz bir şekilde yapabilirsiniz.

10.000’i aşkın müşteri trafiğine sahip olan web sitemizde yer alacak olan profiliniz  binlerce kişi tarafından görülerek kaliteli bir reklama sahip olmuş olacaksınız.

İnsanlar ustamgeliyor’a güveniyor çünkü;

Yüzlerce hizmet sektöründe binlerce kişiye iş istihdamı sağlayan web sitemiz, insanların güvenini kazanan ve kurumsal olarak hizmet veren bir Teknoloji ve Ticaret Limited Şirketidir. Devlete bağlı olarak kurumsal bir şekilde verdiğimiz hizmet sayesinde Ustalarımızın ve müşterilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamasını önlüyor, her şeyi usulüne uygun bir şekilde yapıyoruz.

Neden Ustamgeliyor’da usta kaydı oluşturmalıyım?

Ülkemizde hemen her gün yüzbinlerce kişi internet üzerinden hizmet/usta arayışı içine giriyor. Günlük olarak oldukça fazla kişinin web sitemizi ziyaret ederek hizmet alma talebi ile, sistemimizdeki usta/firmalar tarafından hizmet alma oranları oldukça yüksektir.

Web sitemizde oluşturulacak olan talebin ücretsiz ve pratik olması sayesinde sıklıkla tercih edilmemiz sayesinde ustaların ve aynı zamanda müşterilerin amacına yönelik hizmet sunmaktayız.

Sitemize kayıt olan usta ve firmaların pazarlama ve reklam için ek olarak bir ücret ödememeleri de kayıtlı olan ustalarımıza sunmuş olduğumuz avantajlardan yalnızca biridir.

Siteye gelen  işlerden nasıl haberdar olacağım?

Web sitemize kayıt olan ustalarımız, hizmet sunduğu sektörler içinde gelen iş taleplerinden SMS ve Mail yolu ile haberdar edilmektedirler. Kolaylıkla ulaşılabilen çağrı merkezimiz ile de bilgilendirilecek olan ustalarımız, oluşturduğu profili ile yalnızca hizmet alanı olarak belirlediği bölge ve sektörlerden iş geldiğinde haberdar edilmektedir.

Sitemizde yer alan usta profiliniz sayesinde verdiğiniz hizmetlerin kalitesi doğrultusunda müşterilerinizden puan ve yorum alabilirsiniz. Bu sayede işlere fiyat teklifi verdiğiniz de müşteriler profilinizi inceleyerek olumlu yorum ve puanlamadan etkilenerek işlerini size emanet etmek isterler.

Bu sistem sayesinde işini hakkıyla yapan usta ve firmaların diğerlerinden ayrılmasını ve müşterilerin de mağdur edilmemesini hedeflemekteyiz.

Ustamgeliyor.com sitesinde oldukça sık yapılan ziyaretler sonucunda web sitemizde yer alan profilinizde markanızın reklamınının yapılması ve bu işlem için herhangi bir ücret ödemeden yapabiliyor olmanız da, kurumumuzun ustalarının kar amaçlarını önemsediklerini gösteren oldukça etkili göstergelerden biridir.

Ustamgeliyor.com sitesinin sağlamış olduğu avantajlardan yararlanmak için mutlaka siteye kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir.

Ustamgeliyor.com sitesinde yer alan hizmet sektörleri hangileri?

Ustamgeliyor.com sitesi olarak hizmet verdiğimiz sektörler şu şekildedir;

  • Bahçe ve Peyzaj, Beton ve Kalıp, Boya Badana İşleri, Kalıp İşleri, Çatı İşleri, Çilingir Hizmetleri, Duvar ve Tavan, Elektrik ve Elektronik, Ev aletleri,Grafik ve Tasarım, İnternet Reklamcılığı, Isıtma ve Soğutma Sistemleri,Kapı, Pencere ve Balkon, Konstrüksiyon, Mimar ve Mühendislik Hizmetleri, Mobilya ve Marangoz, Nakliyat ve Lojistik, Oto Servis ve Bakım, Reklamcılık, Sıva İşleri, Temizlik ve İlaçlama, Tesisat, Video ve Animasyon, Yalıtım ve Mantolama, Yazılım ve Teknoloji, Yol Döşeme ve Zemin Kaplama.

Ustamgeliyor.com sitesinden müşteri olarak nasıl yararlanabilirim?

Ustamgeliyor.com sitesi olarak verilen hizmetten yararlanmak için yapmanız gereken işlem web sitesine giriş yaparak yüzlerce sektör içinden ihtiyaç duyduğunuz kategoriye tıklamak olacaktır.

İhtiyaç duyduğunuz ve usta talebi oluşturmak istediğiniz hizmeti daha pratik bir şekilde arama butonunda arayarak da kolaylıkla bulabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz hizmette talep oluşturmanız için izlemeniz gereken yol adım adım şu şekildedir;

  • Ustamgeliyor.com sitesinde usta arama işlemi için ilk olarak usta talep ettiğiniz sektör hangisi ise o sayfaya giriş yaparak başlamalısınız işe. Örneğin; boya badana alanında usta arama, talep oluşturma işlemi yapacaksanız bu kapsamda ilk olarak platformumuzda yer alan ‘’Boya Badana İşleri’’ sayfasına giriş yaparak işe başlamalısınız.

  • Ustamgeliyor.com sitesinde usta arama işlemi için ilk olarak usta talep ettiğiniz sektör hangisi ise o sayfaya giriş yaparak başlamalısınız işe. Örneğin; boya badana alanında usta arama, talep oluşturma işlemi yapacaksanız bu kapsamda ilk olarak platformumuzda yer alan ‘’Boya Badana İşleri’’ sayfasına giriş yaparak işe başlamalısınız.

  • Tıklamış olduğunuz bu kutucuk sayesinde sistemde yer alan talep formuna ulaşabilirsiniz. Boya badana işleri kapsamında oluşturmak istediğiniz talep sayesinde usta arama sorununa bir son verebilmek için, tarafınıza sunulan talep formunu doldurabilir, talebinizin sisteme girmesini sağlayabilirsiniz.

Üç pratik adım sayesinde sisteme girecek olan talebiniz ile beraber en geç bir gün içinde istediğiniz özellikteki firmalar tarafından fiyat teklifi alabilir, fiyat teklifi aldığınız firmalar içinden dilediğinizi tercih edebilirsiniz.

Kurmuş olduğunuz bu sistem sayesinde müşterilerimizin oturdukları yerden istedikleri hizmeti profesyonel bir şekilde yapabilecek ustalara ulaşabilmesi, usta arama sıkıntısının ortadan kalkmasını sağlamaktadır.

Bu sistemden yararlanmak isteyen binlerce kişi tarafından oluşturulan talepler, sistemde hizmet veren firma ve ustalar tarafından görülerek hızlı bir şekilde fiyat teklifi almaktadır.

Usta seçerken nelere dikkat etmeliyim?

Usta tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken belli hususlar bulunmaktadır. Yukarıda da belirttiğimiz gibi üç pratik adım ile yapabileceğiniz talep oluşturma işlemi sayesinde dilediğiniz usta/firmayı tercih edebilirsiniz ancak tercih yapmadan hemen önce göz önünde bulundurmanız gereken belli hususlar bulunmaktadır. Bu alanda tercih yaparken ilk olarak firmanın profiline giriş yapmalısınız. Giriş yaptığınız profilde karşınıza çıkacak olan; ustanın daha önceki işlerin sonucunda aldığı müşteri yorumlarını, yine işini yaptığı müşterilerden aldığı usta puanını, ustanın referansları ve vermiş olduğu hizmet doğrultusunda sahip olduğu eğitim belge ve sertifikalarını incelemeniz olacaktır.

Böylece tercih edeceğiniz ustaya gönül rahatlığı ile işinizi emanet edebilir, istediğiniz gibi bir hizmet alabilirsiniz.

Usta arama derdinin son bulmasını sağlayan ve aynı zamanda istenilen hizmetin dilediğiniz gibi bir firma/usta tarafından yapılmasını sağlayan platformumuz, sokak sokak tecrübeli ve güvenilir usta/firma arama derdinin son bulmasını sağlamaktadır.

Talep oluşturma işlemi ücretli mi?

Ustamgeliyor.com sitesi olarak Türkiye’nin dört bir yanında verdiğimiz hizmetten ‘’talep oluşturma’’ işlemi ile yararlanan birçok kişi bu işlem için herhangi bir ücret ödememektedir. Bu işlem için herhangi bir ücret talep etmeyen platformumuz sayesinde istediğiniz gibi, dilediğiniz ihtiyacınız için tamamen ücretsiz bir talep oluşturabilirsiniz.

Ücretsiz bir şekilde oluşturacağınız talebiniz sayesinde sistemde hangi sektörde talep oluşturduysanız o sektörde hizmet veren deneyimli usta ve firmalar tarafından fiyat teklifi alarak işinizi yaptırabilirsiniz.

Ustamgeliyor.com sitesi olarak hem usta hem de müşterileriyi bir araya getirerek Türkiye’nin dört bir yanında kolay bir şekilde hizmet vermeyi ve hizmet almayı sağlamaktayız. Bu alanda sitemizden ister usta ister müşteri olarak yararlanabilir, istediğiniz gibi bir hizmet alabilirsiniz.

Usta olarak hizmet vermek isteyen kişilerin kayıt oluşturması, müşteri olarak hizmet vermek isteyen kişilerin ise talep oluşturması gerekmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler