Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Temizlikçi fiyatları nedir? Hangi temizlik hizmetleri verilmektedir?

Çalışan kadınların temizlik konusunda yaşadıkları zorluklara en güzel çözüm; temizlik hizmeti…

Temizlik işi kimisine göre hobi, terapi iken kimisine göre bunaltıcı bir aktivitedir. Ancak asıl haline bakıldığında temizlik işi sağlıklı ve konforlu bir şekilde yaşayabilmemiz için oldukça gerekli bir iştir. İsteğe bağlı olmayan ve yapılması mecburi olan bu işlem kadınların iş hayatına atılması ile zaman zaman sekte meye uğramıştır.

ustamgeliyor-ev temizliği.jpg

Çalışan kadınların temizlik konusunda yaşadıkları zorluklara en güzel çözüm olan temizlik hizmetlerinin sunulması çalışan kadınların %70’inin bu alana yönelmesine neden olmuştur. Genel olarak yapılan araştırmada son yıllarda çalışan ve çalışmayan bayanların da yüksek oranda temizlik firması konusunda hizmet verdiği görülmüştür. Bu alanda kişilerin talebine uygun olarak ve profesyonel temizlik ekipleri talebinize göre şekillenerek istediğiniz temizlik programıyla, temizlik işlerinize yardımcı olmaktadır.

Yer Temizliği Zemin Temizliği Ev temizliği.jpg

Temizlikçi fiyatları nedir?

Günlük olarak talep edeceğiniz ve saatlik para ödeyeceğiniz temizlikçi hizmetinde fiyatlar saat başına işliyor olsa da ortalama günlü fiyatı 100 ila 150 TL olmaktadır. Günlük olarak talep edeceğiniz temizlikçi yardımcı evde rutin olarak şu işleri yapmaktadır.

  • Tüm evin elektrikli süpürge ile süpürülmesi, tüm evin yerlerinin ister elle ister vilada ile silinmesi, tüm mobilya tozlarının alınması, mutfak içi bulaşıkların yıkanması mutfak dolaplarının silinmesi, İsteye bağlı olarak koltukların silinmesi, mutfak içerisindeki elektronik eşyaların tek tek silinmesi, Banyonun içindeki küvet, klozet ve lavabonun özenle yıkanması ve son olarak banyo zemininin silinmesi, isteğe bağlı olarak halı silinmesi, perde yıkanması ve en son iş olarak tüm evin düzenli olarak teslim edilmesi.
  • Eğer talep ediyorsanız günlük yemeğinizin yapılması veya temizli firması ile anlaştığınız günlerde günlük temizlikçi hizmeti aldığınız zamanlarda yapılabilmektedir.

Temizlik Ustası.jpg

  • Tüm bu işler gündelikçi temizlik için gelen personelin yapacağı işlerdir. Ekstra talep ettiğiniz işler için de yardım alabilmeniz mümkündür. Bu tarz temizlik işleriniz ve daha büyük temizlikleriniz için güvenilir bir temizlik firması ile çalışmanız gerektiğini unutmamanız gerekir. Aksi halde istediğiniz hizmeti alamayacağınızı denilen her hizmetin denildiği şekilde ve zamanda yapılmayacağını görebilirsiniz.
  • Temizlik hizmeti almanız için çalışıyor olmanızın şart olmadığını bilmeniz ve istediğiniz zamanlarda çok da maddi olarak sarsılmayacağınız meblağlarda temizlik hizmeti alarak size kalan zamanda sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler