Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Temizlik şirketi seçerken bu 4 maddeyi göz önünde bulundurun!

Temizlik şirketi ile yapacağınız anlaşmadan önce bu dört özelliğe dikkat edin!

Nasıl bir temizlik firması seçmeliyim? Neye göre temizlik firması tercih etmeliyim gibi sık sorulan bu sorular, kişilerin ilk deneyimleri olmasından kaynaklanmaktadır. Temizlik işi çoğunlukla kadınların kendi başına hallettikleri işlemlerden biridir.

Temizlik İşleri.jpg

Her ne kadar bu zamana kadar bu şekilde kendi emeği ve çabası ile yapılmış olsa da artık hızlı bir şekilde yaygınlaşan temizlik sektörü ve bayanların iş hayatına girmiş olmaları kişilerin özellikle gündelikçi temizlikçi alması konusunda mecburi bırakmaktadır.

temizlik  ustamgeliyor.jpg

Ancak yine de herhangi bir sebepten dolayı temizlik için yardımcı bir eleman almayı düşünüyor fakat buna cesaret edemiyorsanız ve sonunda da bir temizlik firması ile çalışmaya karar verdiyseniz yapmanız gerekenleri size sırasıyla anlatacağız.

temizlikçi.jpg

Öncelikle yapmanız gerekenleri ve temizlik firmasında olması gereken özellikleri bilmelisiniz. Rast gele bir temizlik firması ile çalışmanız doğru sonuçlara ulaşmanıza değil tam tersi olumsuz sonuçlara ulaşmanıza neden olmaktadır.

  • Temizlik şirketleri mutlaka resmi yani kurumsal olmalıdır. Böylece güvenilir olma özelliklerini diğer firmalara nazaran çok daha fazla olacaktır. Kurumsallık disiplini altında çalışan firmalar iş güvenliği, personel hakları, olabilecek herhangi bir sorunu hemen çözme çabası ve bu iç rahatlığı ile evinizi baştan sağma değil de oldukça özenli temizleme olarak sizlere geri dönmektedir.
  • Özellikle temizlik şirketleri tarafından eksik olarak saptanan konulardan biri olan referans durumu mutlaka önemsemeniz gereken bir konudur. Hali hazırda geçmiş müşteri deneyimlerini öğrenmeniz, var olan internet sitelerindeki yorumlara ve daha çokta internet üzerinden çalışmayı düşündüğünüz sitenin ismini arattığınızda şikâyet ve memnuniyetlere bakarak karar vermelisiniz. Eğer imkânınız varsa firmanın daha önce iş yaptığı müşteriler ile de irtibata geçerek daha net bilgiye sahip olabilirsiniz

Temizlik Hizmetleri  İzmir.jpg

  • Yine tercih edeceğiniz temizlik şirketlerinde aramanız gereken ve yukarıdaki madde ile oldukça bağlantılı olan iyi bir deneyim sahibi olabilmesidir. Örneğin; çalışacağınız temizlik firması inşaat sonrası temizlik, ofis sonrası temizlik gibi alanlarda uzmanlık ve deneyim sahibi olmuşsa, sizin talep ettiğiniz ev temizliği konusunda size pekiyi bir hizmet veremeyebilir. Bunu kendileri söylemese de sizin bunu bu araştırmayı yaparak anlamanız gerekir.
  • Alanında uzmanlaşmış bir temizlik firmasının en dikkat ettiği iki konudan biri işinde deneyimli ve eğitimli temizlikçi ve kendi üretimi olan insan sağlığına zarar vermeyen temizlik ürünleri. Bu iki ana maddeye dikkat edildiği takdirde mutlaka firmanın kullandığı temizlik ürünleri incelenmelidir ve asla merdiven altı ürünler kullanılmamalıdır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler