Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Pvc Pencere Kolu tamiri Nasıl yapılır??

Pvc pencere tamiri için gereken malzemeleri ustamgeliyordan tamir malzemelerinden temin edebilirsiniz.

Pvc kapı ve pencereler her yerde kullanılmaktadır. Isı yalıtımı ve ses yalımı sayesinde çok tercih edilen bir ürün haline gelmiştir. Pvc ürünlerin ucuz oluşu ulaşılabilir oluşu pvc tercihinde etkili olmuştur. Eskiden insanların kullandığı demir ya da tahta pencerelerden çok farkı olan pvc ürünler teknolojinin gelişmesi ile pvc ürünlerde çeşitlilik sağlamıştır. Pvc ürünler dayanıklı ürünlerdir. Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda tamamen ürünü sökmenize gerek kalmaz. Bozulan parçayı değiştirerek kullanımında devam edebilirsiniz.

Teknolojinin artması ile birlikte bir pencere ve kapıdan beklenen işte artmıştır. Pencereler çok çeşitli açılma özelliğine sahiptir. Bu yüzden pvc pencerelerde bozulma yaşana biliyor. Pvc pencerelerin genelde pencere pervazı ya da pencere kolunda oluşan sorunlardan dolayıdır. Pvc pencere tamiri için gerekli olan malzemeler vida, yıldız veya düz tornavida ve bozulan parçanın yenisi gereklidir.  En çok yaşanan sorun ise pencere kolunun bozulmadır.

"9958.jpg"

Pvc Pencere Kolu Tamiri

Pvc pencere kolları normalde aşağı ve yukarı hareketlerle açılır ve kapanırdı. Pvc pencerelerin özelliklerin artması ile birlikte kolların bozulma oranı da artı. Yarım açılır, kelebek açılır, dışa açılır içer açılır modelleriyle pencere kolunun dönme işlemi artı. Küçük bir makine gibi çalışan pencere kolları beyni olmayan makine sınıfa koyulabilir. Pvc pencere kolu tamiri için gerekli olan malzemeler vida, yıldız tornavida ve pencere koludur. Pvc pencere kolu tamiri nasıl takılır? Pvc pencere kolu tamiri yapmak çok basittir. Öncelikle gövdeyle birleşik olan pencere kolunun vidaları çıkartılır. Pencere kolunun neden bozulduğu söküldükten sonra anlaşılabilir. Sonra yenisini aldığımız pencere kolu takılır ve vidalar ile sabitlenir. Bu kadar basit olan pencere kolu tamiri hem ucuz hem de zamanınızı almaz. Usta çağırmadan kendi başınıza yapabilirsiniz. Günümüzde zaman kavramı çok önemlidir. Ufak şeylere çok zaman harcamak kimse istemez işte bu yüzden pvc pencereler hem dayaklı yapısıyla kolay bozulmaz hem de bozulduğu zaman kolay tamir edilerek zamanınızı çalmaz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler