Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Mutluluk için dekorasyonda yapabileceğiniz değişimler

Mutlu ve sakin bir yaşam için yapmanız gereken birçok değişim sıralamak mümkün ancak işe yaşam alanlarındaki değişimden başlamanız gerek:

Sebep her ne olursa olsun evinizin dekorasyonunda değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Bunun nedeni herkese göre geçerli bir neden olarak görünmese de sizin için yeterince geçerliyse mutlaka planladığınız değişimi yapın. Evinizde değişim yaparak kendinizi iyi hissetmeyi planlıyorsanız bunu asla ertelemeyin. İlk olarak kendinize sormanız ve net cevaplarını vermeniz gereken soruların cevabını netleştirin daha sonra işe koyulun.

ev dekorasyonu.jpg

Örneğin; evinizde nelerden rahatsızsınız? Koyu renkli mobilyalardan mı? Fazla eşyalardan mı? Duvar renklerinden mi? Tüm bu soruların cevabını verdikten sonra evinizde nasıl bir hava istediğinizi netleştirin. Tüm bu soruların ardından ise yapmanız gereken tam olarak istediğiniz ne ise ona uygun bir biçimde hareket etmek olacaktır.

iç mimar-ev dekorasyonu.jpg

  • Sakinlik ve mutluluk

Sakinlik ve mutluluk bir hayat hemen herkesin tek istediğidir. Bu mutluluğu yaşam alanlarında arayanların ise büyük bir çoğunluğu tempolu bir iş hayati yaşayan kişilerdir. Mutlu eden ev dekorasyonu konusunda yapılması gerekenin canlı duvar renkleri ve mobilyalardan uzak durulması ve daha çok pastel tonların tercih edilmesi olacaktır. Evdeki mobilyaların fazlaca kullanılmaması ve dağınıklığı en az seviyeye indirilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda hoş kokulu mumlar ve oda parfümlerinde ruhunuza gevşeme ve rahatlama sağlayacaktır.

dekorasyon-özgürlük.jpg

  • Özgürlük ve sevdiğin her şey

Kendinizi huzurlu hissetmenin en büyük yolu özgürlükse bunu ev dekorasyonu yaparken mutlaka uygulamalısınız. Evinizi dekore etmeden önce hangi parçaları ne denli sevdiğinizi listeleyin ve bunu evinizdeki çeşitli alanlarda dizayn edin. Örneğin; el örgüsü veya bitkileri seviyor ve bunları görmekte mutlu oluyorsanız mutlaka evinizin çeşitli alanlarından örgüden battaniyeler, kilimler, dekoratif ürünler ve daha birçok şey üreterek yerleştirebilirsiniz.

sadelik-ev dekorasyonu.jpg

  • Sade ve huzurlu

Ev dekorasyonu denildiğinde akla ilk gelen sorunlardan biri olan fazla eşya sorunu kişilerin daha çok eski olanı çıkartmadan bir yenisini almasından kaynaklanmaktadır. Bu durum zaman içerisinde kişide tarif edilemeyen sıkıntılara neden olmaktadır. Bu sorundan sıyrılmanın en kestirme yolu ise kestirmeden evdeki fazlalık olan eşyaların elenmesi olacaktır. Fazla olan mobilyaların koyu renkli oluşları da yine kişilerde çeşitli iç daralmalarına neden olacaktır. Bunun için evinizde gerekli olan kanepe, halı perde ufak bir masa gibi yalnızca gerekli olan parçaları bulundurun ve bunlarında çok daha açık tonlu olmasına özen gösterin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler