Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Markanız için banner tasarım neden şart ?

Banner; internet web sitelerinde tanıtım, reklam amacıyla yapılan, değişik boyutlarda, sabit yahut hareketli olan gösterişli panolardır.

Banner; internet web sitelerinde tanıtım, reklam amacıyla yerleştirilen, değişik boyutlarda, sabit yahut hareketli olan gösterişli panolardır. Tüm internet sitelerinde karşımıza çıkan bu reklam objelerinin amacı, reklamı veren site sahibine dönüş yapılması ve reklam sahibine verimli bir şekilde geri dönülmesidir.

banner-660x330.jpg

Asıl mantık ücret karşılığı kendi banner reklam panosunu başka bir siteye para karşılığı koydurtarak reklam yaptırmakken son dönemde bazı site sahipleri kendi Bannerlerini takas yoluyla kendi sitelerinde yayınlayarak kendi sitelerine gelen müşteri trafiğini arttırmaktadırlar.

banner_tasarımm.png

Internet reklamcılığında oldukça büyük bir bütçelerden birine sahip olan bannerlar, farklı programlar ile oluşturulan, ilgi çekici ve hedefe yönlendirici isteğe göre farklı ebat ve dosya büyüklüklerine sahip olabilmektedir.
Reklam ve tanıtım sektöründe artan rekabet ile birçok sektörün önüne geçebilmek için yaptıracağınız reklamın daha etkili olması gerekmektedir. Yalnızca web siteniz yahut e-ticaret siteniz yeterince müşteriye ulaşabilmek için yeterli olmayabilir. Ziyaretçi sayınızın artması, banner tasarımınızın ilk adımıdır. Sektörünüz de tutunmak için mutlaka banner reklam aracınıza ihtiyacınız vardır.

nanner_tasarım_uzmanı.png


Banner neden yaptırılmalı?

Banner internet reklamı için markanızın kullandığı tasarıma verilen addır. Son yıllarda internet sisteminin hayatımızda her alana girdiği ve bu alanda özellikle ticaret alanında bizleri etkilediği görülmektedir. Güncel ticaret anlayışı ile yapılan tanıtımlar, reklamlar artık internet sistemine uygun işlemlerle yapılmaktadır.

banner_tasarımı.jpg

Eğer sizde markanızı tanıtmak için artık güncel ve yeni nesil yöntemlere geçmeye karar verdiyseniz yahut yeni kurmuş olduğunuz bir markanız var tanıtım yapmak istiyorsanız banner reklam sistemini mutlaka kullanmalısınız.

banner-tasarimi.jpg


Etkili bir banner nasıl olmalı?

Banner tasarımı hedef kitlenize ulaşmak için en kestirme yollardan biridir. Markanızı ve ürünü tanıtacak bannerların tasarım yönünden de ilgi çekici ve kuvvetli olmaları gerekmektedir.  Müşteri mesajı çabuk ve pratik şekilde anlamak ister.

Banner-1.jpg

Örneğin animasyonlardan dolayı yavaş ve zor yüklenen bir banner müşterinizi kaybetmenize neden olabilir.  Bundan dolayı müşterinizin hemen görebileceği ağır içerik taşımayan bir banner tasarımı yaptırmanız gerekmektedir. Bunun için de iyi bir grafik tasarımcı ile çalışmanız gerekmektedir. Unutmayın ki reklamı iyi olan her marka yükselirken reklamı iyi olmayan ( ürünü iyi olsa da ) bir marka ise yerinde saymaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler