Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İşyeri Sigortası İle İş Yerlerinize Güvence Katın

Ustamgeliyor sigorta şirketleri listesini size sunar. Bu sayede siz de en etkili olan sigorta şirketine karar verebilirsiniz.

 

İşyeri Sigortası Nedir?

İşyeri sigortası nedir sorusu, pek çok işyeri sahibi tarafından merak edilir. İşyerleri herkes için oldukça önemlidir. Günümüz şartları değerlendirildiğinde geçinmek oldukça zordur. İnsanlar ekonomik olarak ciddi geçim kaygıları çeker. Bu nedenle de işyerlerini her türlü kazadan korumaya çalışırlar.

İnsanların işyerlerine gelebilecek en ufak hasar bile tüm hayatlarını olumsuz etkiler. Çünkü para kazanamayan insanlar artık evlerinin geçimlerini ya da çocuklarının eğitimlerini karşılayamayacak noktalara gelirler. Bu nedenle de ciddi kayıplar yaşarlar.

İşyeri sigortası, kişilerin yaşayacağı kayıpların önüne geçer. Çünkü işyeri sigortası ile işyerinde meydana gelecek her türlü hasarınız sigorta tarafından karşılanır.

security-2244006_640.jpg

İşyeri Sigortasının Kapsamı Nedir?

İşyeri sigortası pek çok hizmeti de içinde barındırır. Özellikle çağımızın problemi olan hırsızlık sorunu işyeri sigortası kapsamında değerlendirilir. İşyerinizde hırsızlık meydana geldiğinde; tüm zarar sigorta kapsamında karşılanır. Sadece hırsızın çaldığı mallar sigorta kapsamında değildir. Aynı zamanda hırsızlık eylemi gerçekleştirmek için kapı ya da duvarda meydana gelen hasar da karşılanır.

Büyük iş yerleri özellikle grev ya da lokavt gibi eylemlerle karşılaşabilir. Bu durum da işlerin aksamasına neden olur. İşyeri sahibi grev süresince üretimde bulunamaz. İşyeri sigortası, bu süre içinde işyerinin uğrayacağı zararı karşılar. Bunların dışında istenmeyen terör olaylarının da işyerine verdiği zararlar; sigorta kapsamında temin edilir.

Doğal afetler işyerleri için tehlikelidir. İşyerleri bazı zamanlarda depremler, yangınlar ya da su baskınlarında zarar görebilir. Bu doğal afetler sonucunda işyerinde meydana gelebilecek her türlü zarar işyeri sigortası kapsamında karşılanır.

İşyeri sigortası sadece sizin işyerini kapsamaz. Örneğin işyerindeki bir yangın sonucunda çevredeki diğer binalarda zarar görebilir. Bu durum da komşulara karşı sorumluluk çerçevesinde değerlendirilir. Sigorta, bu zararı da karşılar.

İşyeri sigortası hesaplama sistemi sayesinde iş yerinizdeki hasarın ne kadar olacağı hesaplanır. Bu sayede herhangi bir durum sonucunda işyerinizde meydana gelen hasar kısa sürede size ödenir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler