Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İç Mekanlara Duvar Kaplama Önerileri

İç mekanlara farklı atmosfer kazandırmak için  Ustamgeliyorda duvar kağıdı kaplama ustası hizmetlerinden yararlanın!

İç Mekan Duvar Kaplama

Daha cüzi miktarlarda küçük bütçeler için ev içi dekorasyona önemli oranda katkı sağlayan duvar kağıtları dekorasyon çalışmalarında sıklıkla kullanılıyor. Dekoratif duvar kağıtları sayesinde modern ve şık görünümlü çalışmalar elde edilebiliyor. Örnek: Doğal taş döşemesinden yararlanarak iç mekanlarda farklı atmosfere sahip olmak kişilere pahalıya patlayan bir ödemeye sebep olurken iç mekan duvar kaplama sanatı ile daha az bütçe ile aynı görüntülerin elde edilmesi son derece mümkündür.

İç Mekan Duvar Kaplama Önerileri

Sahip olunan mekanlarda dekorasyon çalışmaları kişilerin zevklerini konu alır. Özellikle ev içlerinde yapılan dekorlarda kişisel zevkler öne çıkarken ofis, restoran gibi alanlarda daha çok toplum açısından beğeni oluşturabilecek dekorlara ağırlık verilir.

Uygulanabilirliğinin kolay olması, daha masrafsız olması ve uygulamaların daha kısa sürede gerçekleştirilmesinde duvar kağıtlarından yararlanılır. İç mekan duvar kaplama önerileri konusuna değinilecek olursa toplu alanlar olarak listeye alabileceğimiz restoran vb. mekanlarda taş desenli duvar kaplama, harman desenli duvar kaplama gibi duvar kağıtlarına örnek verilebilir.

Ofislerde ise daha çok kayrak desenli duvar kaplama kağıtları öne çıkar. Yatak odalarında bambu desenler, zemin kaplamada fugalı desenler ve mutfaklarda eps duvar kaplama kağıtları ilgi görür.

İç Mekan Duvar Kaplama Malzemeleri

Duvar paneli, silikon veya toz yapıştırıcılar iç mekan duvar kaplama malzemeleri listesine alınan araç gereçlerdir. Bu malzemeleri temin ettikten sonra hemen uygulamaya geçmeden önce duvar kağıdının uygulanacağı yerde herhangi bir pürüz var ise bu pürüzün giderilmesi şarttır. Aksi halde pürüzlerin olduğu yerler duvar kağıdı üzerinden seçilebilecek kadar belirginleşir.

Bunun için hazır sıva harcı kullanarak duvar pürüzsüzleştirme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Eğer duvar kağıtlarının yapıştırılmasında toz boyalar kullanılacaksa yapıştırıcının ambalajında yönlendirme yapıldığı üzere tarife uygun şekilde toz ıslatılmalı ve akışkan hale getirilmelidir. Ardından duvar panellerinin duvara simetrik bir şekilde uygulanması kalacaktır.

Bu konuda bilgi ve tecrübe sahibi iseniz yapıştırma işlemini kendiniz yapabilirsiniz. Ancak ilk defa işe koyulmuş iseniz bir ustadan yardım alınmasının önemli olduğunun hatırlatılması gerekir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler