Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev dekorasyonunda değişim zamanı; Sonbahar dekorasyonu

Gelen sonbaharla birlikte biten yazın habercisi olan okulların açılması evlerde başlayan telaşenin habercisi oldu.

Gelen sonbaharla birlikte biten yazın habercisi olan okulların açılması evlerde başlayan telaşenin habercisi oldu. Çocuk odalarında çocuklar için açılan çalışma alanları ile evin her köşesi bahara ve ardından kış ayına bir hazırlık içerisinde değişmektedir.

salon dekorasyonu modelleri ustamgeliyor.jpg

Mimarların önerisi olan ufak dokunuşlar ile değişebilecek ve evinizi yaz dekorasyonu modundan çıkartarak sonbahar dekorasyonu moduna sokacak kolay ve masrafsız öneriler ile evinize yeni bir hava katacaktır.

sonbahar dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


1) Yazlık moddan çıkmak için, battaniyeler ve örgü kilimler

Yaz aylarında girilen yazlık mod ile ferah ve rahat yaşamayı hedefleyen bilinçli ev kadınlarının, girilen eylül ayı ile evlerin son bahar moduna girmesini sağlamak için ne yapmaları gerektiğini merak ettikleri sıkça sorulan sorulardan dolayı ortada olmaktadır.

salon dekorasyonu.jpg

Ev dekorasyonu konusunda keskin mevsimsel dönüşümlerde belirli değişimler yapılmalıdır. Bu değişimler ise hem kişileri çok zorlamamalı hem de kolay uygulanır olmalıdır. Kişiye külfet haline gelmesi düzenli olarak yapılmaması anlamına gelecektir.

iskandinav ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Örneğin; Yaz modundan çıkarak bahar moduna girilmesi için ev içerisinde örgü battaniyenin, örgü kilimlerin yer alması başlangıç için yeterli bir değişim olacaktır. Sonbahar renkleri nevresimlerinizde, yatak örtülerinizde, ev içerisinde kullandığınız diğer örtülerde kullanarak da kolaylıkla yaz modundan çıkış son bahar moduna giriş yapmış olacaksınız.

sonbahar dekorasyonu.jpg

Sonbahar döneminde yetişen sebzeleri ve bitkileri evinizin dekorasyonunda kullanın. Küçük mutfak saksıları ile mutfağınızda besleyeceğiniz sebzeleri rahatlıkla besleyebilirsiniz. Böylece eviniz yavaş yavaş kışa hazırlanmış olacaktır.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Evinizde özellikle akşama doğru yakacağınız kokulu mumlar ile içinizi ısıtan bir dekorasyon oluşturmuş olacaksınız. Kokulu mumlarda daha çok elma, tarçın kokularını tercih etmeniz son baharda oldukça etkili olan meyvenin kokusu ve yanan mumun verdiği loş hava ile kışın yaklaşmasından dolayı mutlu olacaksınız.

ikea ev dekorasyonu.jpg

Son baharın temsili olan sararan ve dökülen yaprakların toplanması ve yine dökülen kozalakların toparlanması yapılacak dekorasyonun en özel parçaları olabilirler. Bu materyaller ile birçok farklı obje oluşturarak sonbahar dekorasyonu ile evinizde geçen vaktin çok daha keyifli olmasını sağlayacaksınız.

Akrep burcu.jpg

Ev dekorasyonu için yenilenmenin en isabetli olduğu bir dönem olan son bahar geçiş dönemi için kendi üretmiş olduğunuz evinizin tam kış moduna almasa da yavaş yavaş soğuyan havaları anlatan dokunuşlar yapabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler