Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Erkeklerin nefret ettiği 4 davranış

Erkeklerin ilişkide en sevmediği dört davranış tipini merak edenler doğru adresteler

Eğer bir ilişkiniz varsa dikkat etmeniz gereken oldukça önemli noktalar var. En yumuşak huylu, merhametli ve sıkça alttan alan bir erkekle beraber olsanız da mutlaka şimdi sıralayacağımız maddeler her erkekte olduğu gibi onları da çıldırtacaktır. Yaşamış olduğunuz aşk her ne kadar büyülü olsa da ilişkinizin geleceği için sağlıklı bir temel atmak istiyorsanız dikkat!

bekletilmek.jpg

Erkeklerin nefret ettiği davranışlar

  • Beklemek

Elbette ilk sırada beklemek geliyor. Yaşamış olduğunuz aşk her ne kadar görkemli olursa olsun bir erkek sürekli bekletilmekten hiç ama hiç hoşlanmaz. Bazı kadınlarda kronik bir hal alan her randevuya geç kalma durumu erkeği kısa sürede çılgına çevirecektir.
Örneğin; romantik bir akşam yemeği yiyeceğiniz partneriniz için mutlaka zamanında yahut çok az daha erken gidebilirsiniz. Böyle zamanlarda bile bekleteceğiniz partneriniz rahatsız olmakta haklı olabilir mi? Ne dersin?

sosyalmedya bağımlılığı.jpg

  • Sosyal medya bağımlılığı

Değişen çağ ile ilişkilerdeki tartışma konuları da oldukça değiştir. Son yıllarda sosyal medyaya artan ilgi ve alakada oldukça yoğunlaşınca ilişkilerde de oldukça sık sorun haline gelir oldu. Yapılan anketler sonucunda ise erkeklerin bu durumdan çok daha fazla rahatsızlık duyduğu görülmekte. Her anını paylaşan, sürekli telefonu ile uğraşan, tüm sosyal medya hesaplarını aktif kullanan kadınlar erkekleri oldukça rahatsız ediyor. Özelliklede yan yanayken ilginizin telefonda olması aranızda sorunlara yol açabilir.

trip atan kadınlar.jpg

  • ‘’Yok, bir şeyim’’

Erkeklerin en sık karşılaştığı duvarlardan biri olan bu cümle hem tartışma konuları arasında hem de erkeklerin en hoşlanmadıkları arasında başrol oynamaktadır.  Hisler hakkında konuşmak kadınlar için zor olduğu kadar erkekler içinde zor. Ancak kadınlar bir problem olduğunda erkek arkadaşlarının onların zihnini okumasını bekleyebilir. Bu nedenle bir problem olduğunda asık bir surat, çatık bir kaş ile ‘’yok bir şeyim’’ derler. Erkekler artık zihin okuma teknolojisini geliştirmeli!

çıkarcı kadınlar.jpg

  • Çıkarcı olma!

İlişkiler yaşanırken erkekler kadınların kendilerini çıkarları doğrultusunda yönlendirmesinden hiç hoşlanmazlar, hatta nefret ederler. Âşık bir erkek âşık olduğu kadın için her şeyi yapar, ancak bunu sakın her istediğinizi aldırmak veya gidemediğiniz yerlere gidebilmek için kullanmayın.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler