Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Endüstriyel Kapı Nedir?

Ustamgeliyordan seksiyonel kapı firmaları ile anlaşarak yaptırabilirsiniz.

Bahsedildiği üzere son 10 yılda büyük gelişim gösteren endüstriyel kapı modelleri bu işi yapan profesyonel firmalar tarafından üretimi yapılan ve müşterilerin alanlarına gelinip takılan kapılardır. Otomatik kapı sektörü özellikle büyük işletmelerin tercih sebebidir.

Bunun sebebi ise bı işletmelerin giren çıkan müşteri portföyünün çok geniş olmasıdır. Bu bağlamda düşünüldüğü zaman oldukça faydalı olan bu kapılar büyük seksiyonel kapı imalatı yapan firmalar ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Hem istedikleri ölçülerde hem de uygun fiyat seçenekleri ile bu kapıları yaptırmaları mümkün olmaktadır.

Seksiyonel Kapı Yapılma Aşamaları

Bahsedilen bu otomatik kapı sistemlerinden olan endüstriyel kapı seçenekleri, cephe paneline benzeyen özel profiller ile imal edilmektedir. Ayrıca bu kapıların sızdırmazlık özelliği ve ısı yalıtımı özelliği de bulunmaktadır. Özellikle kış aylarında çalışmaya devam eden restoran ve kafe gibi işletmelerin bu kapıları tercih etme sebebi budur.

house-2606818_640.jpg

Yay kaldırma sistemleri ve manuel seçenekleri de bulunan bu kapıların imal edilmesi işlemleri bu işi yapan profesyonel firmaların müşterilerinin özel isteklerine göre de yapılabilmektedir. Ayrıca motor otomasyon sistemleri ile de hareket ettirilebilen bu kapı çeşitleri, özel manuel kaldırma sistemleri ile de kolayca kaldırılabilmektedir. Kapıların dört bir tarafı, esnek kauçuk fitil sistemleri ile donatılmış olup, bu sayede minimum sızdırmazlık ile müşterilere teslimi yapılmaktadır.

Endüstiyel Kapı İmal Eden Firmalar

Dayanıklı ürünler olmasının yanında müşterilerin özel isteklerine göre de dizayn edilebilen bu endüstriyel seksiyonel kapı sistemleri bu işi yapan ender ve profesyonel firmalar ile yapılmaktadır. Sizler de işletmeleriniz için bu kapı seçeneklerinden faydalanmak için internet üzerinden bu firmalar ile iletişime geçebilir, teklif alabilir ve bu teklifleri değerlendirerek en doğru seçeneği bulabilirsiniz.

Bahsedilen bu kapı sistemleri genel olarak 3 tür yataklama sistemine sahiplerdir. Motor otomasyonuna sahip olan sistemli kapılarda açılıp kapanma hızı sabittir. Sizler de bu kapılardan yaptırmak için harekete geçerken öncelikle endüstriyel kapı üretimi yapan firmalar ile iletişime geçmelisiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler