Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Elektrikli Isıtıcıların Kullanım Alanları

Elektrikli ısıtma sistemleri ile ilgili tüm sorunlarınıza ustamgeliyor.com ile çözüm bulabilirsiniz.

Alt yapı sorunlarının olduğu yerlerde elektrikli ısıtıcılar kullanılıyor. Ustamgeliyorda elektrik tesisatı işlemleri yürütülüyor.

Elektrikli Isıtıcı Kullanmanın Avantajları

Elektrikli ısıtıcı kullanmanın avantajlarından en önemlisi hemen kurulum sağlanması ve aynı gün kullanılmaya başlanmasıdır. Elektrikli ısıtıcılar pratik bir kullanım imkanı sağladığından dolayı çoğunlukla tercih edilirler. Evlerde, ofislerde, kafelerde restoranlarda sıklıkla görülen ısıtma teknolojilerinden olmaktadır. Elektrikli ısıtıcı çeşitleri arasında olan İnfrared ısıtıcılar ele alınırsa elektrik faturasına olan etkilerinden dolayı da bu tür ısıtıcılar daha çok tercih ediliyor.

Örneğin: Bir infrared ısıtıcının W değerinin 1000 olduğunu düşünelim. Bu ısıtıcı günde kesintisiz 8 saat 1 ay boyunca kullanılıyor. Saatte elektrik tüketim birim fiyatı 0,42 kuruş olup 8 saatte bu değer 3,36 TL olacaktır. Bir ayın sonunda ise 100,06 TL olarak elektrik faturasında elektrikli ısıtıcı ile harcanan bir aylık elektrik tüketimi açığa çıkacaktır. Bu veriler 2016 yılının verileri dahilinde toplam vergilerle faturaya yansıyan değerdir.

Elektrikli Isıtıcılar Nerede Kullanılır?

Hem pratikliği ile hem de ekonomik olması ile elektrikli ısıtıcılar nerede kullanılır sorusu bu tür cihazları tercih etmek isteyenler tarafından sıklıkla soruluyor. Elektrikli ısıtıcıların kullanıldığı yerler genellikle ofisler olmakla birlikte evler, klinikler, hastaneler, ana okulları, restoranlar, kafeler, kahvehaneler gibi bir çok alanlardır. Çocuk odalarında da elektrikli ısıtıcılara çoğunlukla ihtiyaç duyuluyor. Ancak çocuk odalarında kullanılan elektrikli ısıtıcıların yerine sabitlenmesi gerektiği göz ardı edilmemelidir. Böylece hayati tehlikelerle karşı karşıya kalınmadan kullanım sağlanır.

Elektrikli Isıtıcı Modelleri

Ufo tipi olarak geçen infrared ısıtıcılar, seramik ısıtıcılar, fanlı ısıtıcılar ve cam panel ısıtıcılar elektrikli ısıtıcı modelleri için birer örnektir. En çok kullanılan türü Ufo tipi olan infrared ısıtıcılar olmaktadır. Ufolar hem açık hem de kapalı alanlarda kullanılabilir. Daha geniş alanlarda ısıtma sistemi gerekiyorsa cam paneller ihtiyaca göre üretilebilir. Elektrikli cihazların yaygınlaşmaya başlaması ile bu durumdan nasibini alan elektrikli araçlarda üretilmektedir. Birkaç yıldan beri üretimde olan elektrikli araç şarj süresi gibi konular tüketici kitlesinin dikkatini çekmektedir. 230 V değerindeki elektrikle 8 ila 10 saatte şarj edilen otomobillerin 3 fazlı yeni sistemlerle daha kısa sürelerde şarj edilmesi bekleniyor.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler