Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar Kağıdı Boyama ile İlgili Bilmedikleriniz

ustamgeliyor duvar kağıdı kaplama ile evinize yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Duvar Kağıdı Boyanır Mı?

İlk olarak duvar kağıtlarının üzerine boya yapılır mı sorusu ile başlayalım. Evet, yapılır ancak duvar kağıdının cinsi ve kalitesine göre bu iş değişkenlik gösterecektir. Duvar kağıdı kaliteli ve çok eski değilse üzerini kolayca boyayabilirsiniz. Ancak duvar kağıdı eskimiş ve kalitesizse bazı sorunlar sizi bekliyor. Duvar kağıdında soyulma, topaklanma, boya sonrası lekelenme ya da pürüzler gibi sorunlar olabilir. Bu durumda ise boya öncesi duvarda iyi bir temizlik yapmak ve yüzeyi pürüzsüz hale getirmek gerekir. Zımpara yardımı ile bu işi yaptıktan sonra yüzeye macun çekip, kurumasını bekleyin ve sonra boyaya geçebilirsiniz.

Duvar Kağıdı Nasıl Yapıştırılır?

Evinizin duvarlarında şık bir değişim yapmak istiyorsanız duvar kağıdı iyi bir seçim olabilir. Ancak aklınızda duvar kağıdı nasıl yapıştırılır, düzgün olur mu gibi sorular varsa yazımızı okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Duvar kağıdı seçiminizi yaparak işe başlayın. Evinizin temasına uygun ancak evi boğmayacak, ferah, az desenli duvar kağıtları ideal seçim olacaktır. bütçeniz kısıtlı ise ucuz duvar kağıdı çeşitlerine yönelebilirsiniz.

Duvar kağıdını seçtikten sonra sıra püf noktası diyeceğimiz yapıştırma kısmına geldi. En kaliteli duvar kağıdını seçmiş olsanız bile kötü yapıştırılırsa yamalı, birbirini tamamlamayan, acemice bir görüntü ortaya çıkacaktır. Bu yüzden deneyimli bir duvar kağıdı ustası ile anlaşmanız ideal çözüm olacaktır.

Yüzey Hazırlığı ve Yapıştırma

Duvar kağıdı yapıştırmadan önce duvarın tamamen pürüzsüz olması çok önemlidir. duvarda bulunması muhtemel en ufak delik, çizik, çentik vs. duvar kağıdının delinmesine, kaymasına sebep olabilir. Duvara zımpara yapılarak pürüzler de giderilebilir. Duvarın tamamen pürüzsüz olması sağlandıktan sonra ise duvarın kiri tozu temizlenmeli ve yapıştırma işlemine ondan sonra başlanmalıdır. Bu süreci tüm ayrıntıları ile yönetecek olan profesyonel duvar kağıdı ustaları için ustamgeliyor aracılığı ile duvar kağıdı teklifi alabilirsiniz. Bu teklifleri değerlendirerek  en avantajlı ustayı seçebilirsiniz.

Duvar kağıdı boyama işleri için ihtiyacın olan en iyi ustalar Ustamgeliyor.com'da. 

1 Yorum

  • Çok verimli bir yazı olmuş. Bizlerde Sky Motif olarak Uhpc betonlardan ürettiğimiz seramik ve mobilyaları duvarlarda alternatif oluşturmak adına sunmaktayız.

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler