Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar dekorasyonunuz mutlaka ev dekorasyonunuza uymalı!

Dekorasyonun her evresinde olduğu gibi duvarı dekore etmekte dekorasyonun en önemli parçalarından.

Ev dekorasyonu yaparken genellikle arka planda kalan fakat dekorasyonun tamamlayıcısı olan duvar dekorasyonu, ev dekorasyonunun göz alıcı olması ve tam anlamıyla tamamlanması için olmazsa olmaz unsurlardan biridir.

duvar boyama sanatı.jpg

Duvar dekorasyonu için birçok malzeme bulunmaktadır. Duvar kağıdı ( yüzlerce çeşidi ), şekilli duvar boyaları( düz, desenli, kabartmalı, yaldızlı vs.), birçok desenli duvar boyaları ve çeşitli aksesuarlarla birlikte duvar dekorasyonu yapmak hem kolay hem de zor bir iştir aslında.

oturma odası dekorasyonu.jpg

Dekorasyonun her evresinde olduğu gibi duvar dekore etmekte dekorasyonla alakalı olmanızı, bu konu hakkında belli başlı bilgiye sahip olmanızı ve dekorasyonun kanepeler, perdeler, mobilya ve duvar arasındaki bağlantısını kurabilmeniz gerekiyor.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Bunun için illa eğitimli olmanız şart olmamakla birlikte kimi insana bu durum içgüdüsel olarak verilmiştir. Eğer siz bu şanslı kişilerdenseniz ev dekorasyonun da duvarınızı nasıl dekore etmeniz gerektiğini de biliyorsunuz demektir. Geniş bir yelpazeye sahip olan duvar dekorasyonu ürünlerinden son dönem de en sık kullanılan ürünlerden biri olan duvar kağıdı üç boyutlu, düz ve rengarenk desenleri ile evinize hangi havaya sokmak istiyorsanız o havayı vererek mükemmel ve kolay bir şekilde duvar dekorasyonunuzu tamamlıyor.

Duvar kağıdı fiyatı.jpg

Aslen boya badana işleminin de dekorasyona girdiği fakat duvar dekorasyonundaki birçok gösterişli üründen dolayı oldukça sönük kalan duvar boyası ise panolar, ışıklandırma sistemleri, resim ve boş veya dolu çerçevelerle dekore edilmektedir. Özellikle beyaz olan duvar boyaların da şart olan duvar  üzeri aksesuarlar evin dekorasyonuna bağlı olarak şekillenmektedir.

Dekorasyon.jpg

Örneğin; bohem dekorasyon sahibi bir mekanda beyaz renk duvar boyasına rastlamak neredeyse imkansız olup canlı renklere sahip duvarların üzerine de asılan aksesuarlar oldukça gösterişli, renkli ve çılgındır.

homeoffice dekorasyon ustamgeliyor.jpg

Öte yandan sakinliği ve sadeliği ilke edinen minimalist bir dekorasyon ile duvar dekorasyonu da oldukça sakin, sade ve duru olmalıdır. Büyük olasılıkla beyaz, krem, bej gibi açık tonların hakimiyetini süreceği minimalist dekorasyon duvarında üzerine tercih edilecek aksesuarlar da tıpkı dekorasyonun tamamında olduğu gibi sade,  sakin ve az gösterişli olmalıdır.

shutterstock_416303956.jpg

Dekorasyonda duvar dekorasyonu yapmanın önemli olduğunu söyledikten hemen sonra bir diğer önemin de duvara uygulanacak dekorasyonun  mekanın dekorasyonuyla mutlaka uyum içerisinde olmasıdır.

Boya ve badana hizmetlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler