Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar dekorasyonu için ‘’poliüretan duvar paneli’’ kullanmaya ne dersiniz?

Duvar dekorasyonu için hem kapalı hem de açık alanlarda kullanılan poliüretan paneli ile tanışın:

Kapalı veya açık alanların dekorasyonlarında oldukça gözde ürünler haline gelen ve tam anlamıyla duvar dekorasyonu konusunda tamamlayıcı özelliğe sahip olan poliüretan duvar panelleriyle tanışmaya hazır mısınız?

poliüretan -duvar paneli.jpg

Duvar dekorasyonu yaparken birçok ürün arasında en kullanışlı olan ürün olarak bilinen duvar panelleri, taş panel görünümlü birçok desen ile ön plana çıkan bir üründür. Bu sistem hava şartlarından etkilenmeyen özelliğe sahip olup hem iç hem de dış mekânlarda rahatlıkla kullanılmaktadır.

poliüretan -duvar paneli- boya badana ustası.jpg

İşte duvar dekorasyonu yapacak olanlara poliüretan duvar paneli kullanmak için geçerli nedenler: poliüretan duvar kaplama ürünlerini duvar dekorasyonunda dekoratif ürünler olarak kullanılmaktadır. Bu ürünler dekoratif kaplama ürünleri olarak kullanımı ve uygulaması en kolay ürünlerden biridir. Uygulama esnasında uygulanacak olan duvar yüzeyine özel bir işlem gerektirmemektedir.

poliüretan duvar paneli-ustamgeliyor.jpg

Hem tavan kaplama hem de duvar kaplama ürünü olarak kullanılabilen bu ürünler uygulamada oldukça kolay olduğu gibi sökülme esnasında da oldukça sorunsuz bir biçimde sökülmektedir. Dübel yahut vidaya ihtiyaç duyulmadan basit bir yapıştırıcı ile uygulanmakta olan bu ürün de boya badana işleminde yahut duvar kâğıdı işleminde olduğu gibi ek olarak bir ustaya ihtiyaç duyulmamaktadır. Ev dekorasyonu konusunda sık olarak değişim yapan kişiler için oldukça uygun bir ürün olan poliüretan duvar panelleri ile bir gün içerisinde dekorasyonunu yenilemek istediğiniz alanı baştan aşağı değiştirebilirsiniz.

poliüretan duvar paneli-ustamgeliyor-.jpg

Poliüretan duvar paneli rutubetten etkilenir mi?

Oldukça sık karşılaşılan poliüretan duvar paneli rutubetten etkilenir mi sorusuna net ve tek bir cevap ile ‘’etkilenmez’’ demek mümkündür. Nemden ve sudan etkilenmeyen ve bu yüzden ev dekorasyonu yapacak olan kişilerin rutubeti duvarlarına bile özgürce uygulayabildiği bu ürünler, uygulandığı mekâna katmış olduğu estetik görüntü ile de oldukça sevilmektedir.

duvar-paneli.jpeg

Poliüretan duvar kaplama panelleri duvar yüzeyine uygulandıktan sonra özel bir bakım istememektedir. Bu ürünlerde en ilgi çeken kısımlardan biri ise uygulamış olduğunuz duvar kaplamanın rengini üzerine uygulayacağınız boya ile değiştirmenizin mümkün oluşudur. Duvar kaplamanızın renginden sıkıldınız ancak ürünün görüntüsünü seviyorsanız yapmanız gerekenin ürünü sökmek yerine istediğiniz renge boya rulosu yardımı ile boyamak olduğunu söyleyebiliriz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler