Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar boyası seçerken burcuna göre tercih yapanlar mutlu! Ya siz?

Burçlar insanların
karakteristik özelliklerini şekillendiren etkenlerdir. Her ne kadar bilimsel
olarak netliği olmayan bir durum da olsa yapılan birçok araştırma burçların
insanlar üzerinde oldukça etkili bir yere sahip olduğunu görülmektedir.

Gerek ev dekorasyonunda
gerekse boya renkleri konusunda her burcun kendine bir has rengi olduğu da yine
yapılan araştırmalar da görülmüştür. İşte burçlara göre boya renkleri şu şekildedir;

Oğlak
burcu duvar boyası renkleri

Oğlak burçları çalışkanlığın ve disiplinin burcu olarak tanınan ve iş hayatı dışında evde de bir disiplin isteyen burçlardır. Bu yüzde oğlak burcunun evinde duvar boyası olarak kullanacağı renk; siyah ev kahverengi tonlarıdır.
Duvar boyası dışında ise gerek giysilerinde gerekse aksesuarlarında tercih edeceği boya renkleri yine kahve tonlarıdır.

Kova
burcu duvar boyası renkleri

Kova burçları enerjileri ve farklı yönleri ile tanınan burçlardır. Akılcı olan bu burç insanı hayatının her alanında olduğu gibi ev boyama ve duvar boyası seçiminde de elbette herkesten oldukça farklı olarak elektrik mavisi ile kendini bulmaktadır. Enerji arayan ancak bunu klasik bir yöntem olarak kırmızıda değil de farklı ve enerji veren elektrik mavisinde bulan bir kovalar, aynı şekilde giysilerinde, aksesuarlarında tercih ettikleri boya renkleri içinde sıklıkla mavi ve tonlarını kullanmalıdırlar.

Balık
burcu boya renkleri

Balık burçların yaradılışlarından gelen hissi durumlarından dolayı iç cephe boyası içinde yine ruhlarına hitap eden kadifemsi renkler olan mor, pembe, mavi gibi tonları tercih etmeliler. Bu renklerde dekore edecekleri ev ve duvar boyası seçimi balık burçlarının ruh hallerinin iyi olması için oldukça önemlidir. İç cephe duvar boyası seçiminde olduğu gibi yine aynı şekilde sıklıkla kullanılan giysilerde, sürekli göz önünde olan aksesuarlarda da balık burcunun duygusal ruhunu okşayacak olan boya renklerinin kullanılması oldukça önemlidir.

Koç
burcu duvar boyası renkleri

Koç burcu enerjisi ve tez canlılığı
ile bilinen bir burçtur. Bundan dolayı koç burçlarının tercih edecekleri iç
cephe boyası yüksek enerjisi ile kırmızı rengidir. Ancak aşırı enerjiden
çekiniyorsanız kırmızının çok daha açık tonlarını tercih edebilir ve kırmızı
boya rengin yalnızca odanızın tek bir duvarında tercih edebilirsiniz. Tercih
edeceğiniz boya renkleri dışında aynı zamanda kullanacağınız ev aksesuarları ve
giysi renklerinde de kırmızı ve tonlarını tercih edebilirsiniz.

Boğa burcu duvar boyası renkleri

Boğa burcu şatafat ve paranın simgesi olarak bilinmektedir. Gösterişli olan her şeyi seven boğalar, evlerini dekore ederken de duvar boyası olarak yeşil ve tonlarını tercih etmelidirler. Bu tonlar sayesinde oldukça huzurlu bir yaşam alanına sahip olacak olan boğalar, giysi, aksesuarlarında da yeşil rengi tercih ederek gevşeyebilir ve rahatlayabilir.

İkizler
burcu duvar boyası renkleri

İkizler burcu duvar boyası rengi olarak karakterlerini yansıtacak ve destekleyecek olan sarı ve tonlarını tercih etmelidirler. Sıklıkla değişebilen ruh halleri sayesinde enerjilerini çok çabuk kaybeden ikizler burcu sarı renkli duvar boyası sayesinde hızlı bir şekilde toparlanarak tekrardan enerji dolu hallerine geri dönebilmektedirler. Boya renkleri içinden tercih edecekleri limon sarısı ve tonlarını aynı zamanda aksesuar ve giysilerinde de doyasıya kullanmalıdırlar.

Yengeç
burcu duvar boyası renkleri

Yengeç burçları kadını ve erkeği olmak üzere ev aşığı olan burçlardır. Duygusal ve evcimen olan yengeç burçları, bu yapılarını; krem rengi ve vizon tonları ile pekiştirerek evde geçirdikleri zamanda renklerin de psikolojisini olumsuz etkilemesini engelleyebilirler. Oldukça hassas oluşları ile tanınan yengeçler, giysilerinde de bu tonları tercih ederek oldukça mutlu olacaklar.

Aslan
burcu duvar boyası renkleri

Aslan burçları hükümdar olma
sevdaları ile bilinen ve gösterişe oldukça önem veren burçlardır. Gösterişi
seviyor oluşlarından dolayı ruhlarına hitap eden turuncu rengi sayesinde iç
cephe boyası ile kendilerini her gün çok daha mutlu hissedecekler. Aslanlar
aynı zamanda giysilerinde de tercih edecekleri renklerde turuncu, altın sarısı
gibi tonlarla kendilerini çok daha özgüvenli hissedebilecekler.

Başak
burcu duvar boyası renkleri

Başak burçları 12 burcun arasında doğaya olan düşkünlüğü ve mükemmeliyetçiliği ile bilinmektedirler. Bundan dolayı da başak burçlarının hem duvar boyasında hem de giysilerinde en ideal renkleri yine hayranı olduğu doğa renkleridir. Yeşil ve mavi tonlarının ruhlarını rahatlatacağı gerçeği ile oldukça huzurlu yaşayabilirler.

Terazi
burcu duvar boyası renkleri

Şıklığın ve minimalliğin birleşiminde kendilerini mutlu ve özgür hisseden terazi burçları, iç cephe boyası tercihlerinde soft olan pembe ve tonları ile kendilerini adeta rüyada hissederler. Düşleri ile ayrı bir dünyada yaşayarak da mutlu olmaya başaran teraziler gerçek yaşamlarında tercih edecekleri bu duvar boyası sayesinde oldukça mutlu olacaklar.

Akrep
burcu duvar boyası renkleri

Akrep burçları hem kadını hem erkeği olmak üzere oldukça bakımlı ve gösterişli kişiliklerdir. Aynı özen ve gösterişi evlerinde de isteyen akrepler, duvar boyası tercihlerinde ise yine iddialı renklerde kendilerini mutlu hissederler. Kırmızı, siyah gibi baskın renkleri evlerinde ölçülü bir şekilde kullanarak mutluluğu yakalamaları oldukça kolay olacaktır.

Yay
burcu duvar boyası renkleri

Yay burcu özgürlüğüne olan düşkünlüğü ile tanınan bir burçtur. Yay burcu olan kişiler evde pek durmazlar ancak durdukları süre içerisinde de yine doğayı, gökyüzünü çağrıştıran mavi ve tonları ile muhatap olmak isterler. Yay burçları için tercih edilen yanlış duvar boyası demek evden bir adım daha uzaklaşmak demektir. Mavi renk ve tonları ile boyanacak duvarlar ve dekore edilecek evde kullanılmalı aynı zamanda da giysilerde de tercih edilmelidir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler