Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Deri koltuklarla dekorasyon önerileri

Deri koltuk takımı yıllar önce yalnızca ofis ve bürolarda kullanılsa da son yıllarda evlerde sıklıkla gördüğümüz ürünlerden biridir.

Deri koltuk takımı yıllar önce yalnızca ofis ve bürolarda kullanılsa da son yıllarda evlerde sıklıkla gördüğümüz ürünlerden biridir. Kış aylarında üşüten, yaz aylarında terleten dokusuyla sık kullanılan oturma odalarında kullanımını pek önermesek de misafir odaları, deri koltuklar için oldukça ideal mekanlardır.

deri koltuk modelleri ustamgeliyor.jpg

Görselliği ile şık mekanlar oluşturma potansiyeline sahip olan deri koltuk, birçok tarza uygun kombinle isteğinize bağlı şekillenebilir. Örneğin; Rustik bir tarz için ahşap mobilyalarla kombinleyebileceğiniz deri koltuklarınız, metal ve beyazın kullanımıyla İskandinav bir tarza dönüşebilir.

deri koltuk modeli ustamgeliyor.jpg

Deri koltukların kullanıldığı odalarda çok ağır mobilya ve aksesuarların kullanılması şart değildir. İnce bir kilim, stor perde ve kitaplık deri koltuk takımının kombini için yeterli materyalleri olacaktır.

deri koltuk ustamgeliyor.jpg

Tozu içine çekmeyen dokusuyla kadınların gözdesi haline gelen deri koltuklar, kolay temizlenebilir ve kir tutmaz yapılarıyla oldukça sık tercih edilmektedir. Deri koltuk seçiminde renk de oldukça önemlidir.

kahverengi deri koltuklar ustamgeliyor.jpg

Dekore edeceğiniz mekânın tarzına ve diğer mobilyalarına uygun seçim yapmanız en doğrusu olacaktır. Renk seçimin de herhangi bir yere uydurma zorunluluğunuz yoksa, orta bir tonda renk seçimi yapmanızda fayda olacaktır.

ofis deri koltuk ustamgeliyor.jpg

Çok koyu bir renk seçimi ortamı boğa bilecekken, beyaz deri koltuk seçimi de kalem veya herhangi bir boya malzemesiyle kullanılmaz hale gelebilmektedir. Özellikle beyaz deri koltuğa sürülen tükenmez kalem çizikleri kolay kolay çıkarılamamaktadır. Bu da riske girilmemesi gerektiğini göstermektedir.

Koltuk döşeme ve kaplamaya dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler