Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dekorasyonda aynanın hakimiyeti

Ayna modelleri ayrı bir dekorasyon dalı olarak bilinen ve oldukça popüler olan bir dal haline gelmiştir.

Ev dekorasyonu denildiğinde akla ilk gelen aynalar, aksesuarlar ve çerçeveler olur. Ev dekorasyonu veya herhangi bir iç mekân dekorasyonunda oldukça önemli bir rol oynayan aynalar, oldukça hassas bir noktadır.

ayna çeşitleri ustamgeliyor.jpg

Eskilerin ihtiyaç olarak kullandıkları aynalar, son yıllarda dekorasyonun baş ürünü haline gelmiştir. Özellikle iç mimarları birçok amaçla kullandıkları aynalar artık mobilyaların dışına monte edilerek de kullanılmaya başlamıştır.

kaktüs ustamgeliyor.jpg

Ayna modelleri son dönemde ayrı bir dekorasyon dalı olarak bilinen ve oldukça popüler olan bir dal haline gelmiştir. Dekorasyonda kullanılan aynanın yerleştirileceği yerin önemli ilk faktörü, aynanın koyulacağı yer ile mobilya arasındaki mesafedir.

ayna firması ustamgeliyor.jpg

Ayna çeşitleri dekorasyonda doğru kullanılmadığı taktirde istenmeyen sonuçların ortaya çıkmasına neden olurken, doğru kullanıldığı taktirde oldukça iyi ve avantajlı sonuçlara ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Mimar ve dekoratörlerin aynayı, genişlik ve ferahlığın simgesi olarak adlandırması ve çoğunlukla küçük olan mekanlarda mutlaka kullanması son dönemdeki ayna kullanımını arttırmıştır.

ayna ustamgeliyor.jpg

Ev dekorasyonu için kullanılan ayna modelleri kullanılan oda veya mekânın havasını anında değiştirerek mekanları farklı kılan en önemli unsurlardan biri, evde hangi köşeye koyarsanız koyun, bulunduğu mekâna estetik, ferahlık ve genişlik katmasıdır.

ayna modelleri ustamgeliyor.jpg


Ayna kullanımı doğru olduğu sürece;

- Kuvvetli olmayan ışığın, ayna yardımıyla çoğalmasına ve kuvvetlenmesine,

- Küçük mekanları iki katı büyük göstermesine,

- Etkisini yoğun ve daha çok göstermek istediğiniz alanlara yoğunlaşmasına,

- Yaşam alanlarınızdaki odak noktalarını oluşturmak için kullanıldığı zaman, her daim doğru ve başarılı sonuçlar vermektedir.

Örneğin; salonunuzda yeteri kadar doğal ışık alımı yoksa, ayna kullanımını pencerenin tam karşısına gelecek şekilde ayarlamalısınız. Dekorasyonunuzda koyu renk hakimse ayna ile ortamı yumuşatmak en bilindik ve kolay yöntemlerden biridir.

koridor ayna modelleri ustamgeliyor.jpg

Evin herhangi bir alanında veya salonunuzda, farklı büyüklükte olan aynalardan birkaç tane seçebilir, aralarında eşit uzaklık mesafesine dikkat ederek ekstra bir ışıltı oluşturabilirsiniz.

aynalı dolap ustamgeliyor.jpg

Küçük ve bunaltıcı bir atmosfere sahip olan giysi odalarını, komple ayna ile kaplatarak istediğiniz büyüklüğü ve ferah bir oda görüntüsünü yakalayabilirsiniz.

altın renginde ayna ustamgeliyor.jpg

Çocuk odalarında kullanılacak aynalar, çocukların boylarını geçecek şekilde monte edilmelidir. Kısacası ayna kullanımı, doğru yöntemlerle kullanıldığı taktirde harika bir ferahlatıcı, ışıltıcı ve büyütücü özelliğe sahiptir.

Dekorasyona dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler