Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Çocuğunuzla birlikte izleyebileceğiniz 5 eğitici animasyon filmi

Çocuğunuzu eğlendirerek eğitmek istiyorsanız önerdiğimiz animasyon filmlerini inceleye bilirsiniz.

Çocukların ilgisini çeken animasyon filmler oldukça büyük bir filim kategorisidir. Çocuğunuzun animasyon filmi izlerken oldukça büyük keyif alması her ebeveynin dikkatini çekmiş bir durumdur. Bu durumdan faydalanmak isteyen uzmanlar birçok eğitici animasyon eğitim filmi yaparak çocuklara çok daha kolay ulaşmayı hedeflemiştir.

çocuk-eğitimi.jpg

Çocuklarda en etkili eğitim yöntemlerinden biri olarak bilinen animasyon film çocuklarınıza gönül rahatlığı ile izletebileceğiniz, izlerken eğitmiş olacağınız en eğlenceli yöntemlerdendir.

eğitici-animasyon-film.jpg

Çocuklar da en etkili eğitim yöntemlerinden birisi olan eğitici animasyon filmleri olmuştur. Ancak buradaki en önemli nokta animasyon filminin eğitici bir yapıt olmasıdır. Belli bir mesaj vermeyen ve herhangi bir eğitim amacı ile yapılmamış olan aksine yanlış içerikler barındıran animasyonlar çocuğa asla izletilmemelidir. İşte çocuğunuzla birlikte mutlaka izlemeniz gereken animasyon filmler:

kayıp-balık-nemo.jpg

  • Kayıp balık Nemo

Henüz küçük olduğu için babası tarafından okyanusa açılma yasağı olan Nemo’nun maceralarını konu alan bir animasyon filmidir. Bu film vizyona girdiğinden 2 gün sonra kendi kategorisinde rekor kıran bir animasyondur. Babasını dinlemeyerek ailesinden ayrı kalan Nemo’nun evine dönüş hikâyesi çocuklarınızın oldukça ilgisini çekecektir.

ejderha nasıl eğitilir-çocuk-animasyon-filmi.jpg

  • Ejderha nasıl eğitilir

Özellikle de evinizde bir evcil hayvan varsa mutlaka çocuğunuza izletmeniz gereken bir animasyon filmdir. Son yıllarda yapılmış olan yapıtlar arasında en çok taktir göreni olan ‘’ejderha nasıl eğitilir’’ filmi 2 seriden oluşmaktadır ve 3. serisi ile çok yakında vizyona çıkacaktır.

tavuk-firarda-animasyon-filmi.jpg

  • Tavuk firarda

Kümeste yaşayan ve kümesten kaçmak isteyen, kafasına koymuş çılgın tavukların oldukça eğlenceli ve komik hikâyelerini anlatan bir animasyon filmidir. Eğer çocuğunuzla beraber gülmek istiyorsanız mutlaka koca bir mısır kovası eşliğinde izlemeniz gereken bir film.

aslan-kral-animasyon-ustamgeliyor.jpg

  • Aslan Kral

Animasyon harikası olarak bilinen bu film, birçok dalda akademi ödülüne aday gösterilmiştir. Bunun yanı sıra müzik ve iyi şarkı dalında Oscar’a layık görülmüştür.  Aslan kral filmi, 90’lı yıllarda yaşayan çocuklar için oldukça ayrı bir yere sahiptir. Küçük aslan Simba ve babası Mufasa çevresinde geçen ve bu ikilinin yaşamış olduğu maceralarıyla şekillenen bu animasyon filmi tüm çocukların izlemesi gereken sıcacık bir animasyon filmidir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler