Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Cam temizliği için bilmeniz gereken püf noktalar

Cam temizliği denildiğinde akla en zahmetli işlerden biri gelir.

Cam temizliği denildiğinde akla en zahmetli işlerden biri gelir. Zahmetli olduğu kadar kolay hale de getirilebilen cam temizliği, genellikle kişinin titizlik seviyesini belirleyen faktörlerden de biri olarak bilinir.

Büyük zahmetle yapılan cam temizliği sonucunda, ortaya çıkan sonuç istediğiniz parlaklık değilse yorgunluğunuzun üzerine moral bozulmaları yaşamanız kaçınılmaz olur. Daha az yorulmanız ve daha güzel sonuçlara ulaşmanız için yapılacakları sıralayarak daha iyi sonuçlar almanıza yardımcı olacağız.

cam temizliği ustamgeliyor.jpg


- Cam temizliği için doğru saat seçin

Doğru zaman da yapacağınız cam temizliği, camınızı daha doğru temizlemenize yardımcı olur. Güneşin ışığının camınıza doğrudan vurması camın parlamasına neden olur, buda camı dikkatli görememeniz ve parlatacak kadar güzel silememeniz anlamına gelir.

temizlik firması.jpg


- Cam silerken eldiven kullanın

Cam silerken eldiven kullanmanız, camda izi olacak parmak izlerinin oluşumunu önleyerek, cam silme işiniz bittikten sonra tekrar üzerinden geçmenizi gerektirecek izlerden kurtulmanızı sağlayacak.

cam temizleme ustamgeliyor.jpg


- Sıcak su kullanın

Cam silerken sıcak su kullanmaya özen gösterin. Sıcak su kiri çok çabuk çıkartacağından daha az efor harcayarak daha kısa sürede cam temizliği yapmanıza yardımcı olacaktır.

temizlik firmaları.jpg


- Cam temizliğinde sirke ve Arap sabunu kullan

Sirke tek başına mucizevi olup cam temizliğinde de harika sonuçlar elde etmenizi sağlar. Mükemmel bir parlaklık veren sirke suyunuza az bir miktar atıldığında hem mikropları yok eder hem de camlarınızın harika parlamasına neden olur.

Arap sabunu da sirkeye eş değer bir parlaklık verir ve kimyasal olmadığı için sağlığınıza zarar vermez.

Cam temizliği veya her hangi bir temizlik işleminiz için ustamgeliyor.com'daki deneyimli ve profesyonel temizlik personellerimizden faydalanabilirsiniz.

Temizlik işleriniz için ihtiyacınız olan tüm ustalar Ustamgeliyor.com'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler